Nadrobiłam:
Jedyneczka - ze mnie to znów sie smieją, ze co kupię to przerobię jak cos mi nie pasuje. A jak byłam w szkole podstawowej to bardzo lubiałam wyszywać i lubię do tej pory.Mnie znów odrzuciło od udek i pałek z kurczaka jak o nich pomyśle to

od razu mam przed oczami mięso ociekajace tłuszczem.
Vanilka - Ja tez brałam ślub w ciąży - ale wybawiłam się, az mnie mama uspakajała abym tak nie tańczyła.A slub brałam w 6 miesiącu.(bo na maj termin miałam a w styczniu ślub)
R.usałka - Super ze już wróciłaś. Współczuję wymiotów. Ach tez bym sobie pojechała do Egiptu
malewa - dobrze ze poprawa juz jest.
emih - zobaczysz wszystko będzie ok. Mała się super zaklimatyzuje w przedszkolu.
Supcio - ja cesarke miło nie wspominam-chodzi mi ból po niej. Jeszcze macica nie chciałą mi sie odkurczac i naciskali mi na świeżą ranę

Vanilka - Ja tez juz mam pierwsze zakupy za sobą. W Auchanie nakupowałam bodów (na krótki i długi rekaw-bo bo 3-4 zł były) i dwa pajacyki.
Mysza1984 - W pierwszej ciązy to nic nie kupowałam z wyprawki-kupili za mnie jak byłam w szpitalu i tylko przyjezdzali i pokazywali co kupili. Bali się-nie chcieli aby cokolwiek było wczesniej kupione.
Kasik 1106 - wspólczuję nerwów na badaniach okresowych.
Wczoraj miałam dzień zabiegany-więc nie miałam siły wogóle siadac do komputera. Jak wyszłam pare po 7 tak wróciłam po 17.Najpierw z dziecmi po specjalistach(z jedna ja do chirurga stomatologa-miała wyrywane dwa zęby 3 i 5 biedna napłakała się, a w tym samym czasie mąż z druga do alergologa poszedł) potem z soba do Endokrynologa i w odwiedziny do siostry. Powiedział ze za 3 tygodnie mam przyjść i powtórzyć wyniki TSH I FT4, i nie mam narazie się tym przejmować.Cos mnie od wczoraj kregosłup na dole boli.