reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

reklama
Mysza1984, no właśnie takie to wszystko mało realne mi się wydawało. I żeby dziewczyna 22 lata nie wiedziała co to cytologia i na czym polega, dziwne, ale i tak obejrze sobie dzisiaj drugi odcinek.

Dziewczyny podpowiedzcie mi jakie pytania macie do swoich ginów na tym etapie ciąży, ja jutro mam wizytę i jakiś mętlik w głowie,

Na pewno musze go zapytać czy robi USG szczegółowe Dopplerowskie w 22 tc, w pierwszej ciąży miałam takie, bardzo dokładne. Ale więcej pytań nie pamiętam, a wątpliwości multum.

Zasypujcie mnie pomysłami, please!!!!!!!

Wiecie co ja to zawsze jak ide to mam plana ze o cos zapytam a jak wejde i zacznei badac to wszystko zapominam i o *******ach gadamy:-D No moze nei o pirdolach ale wiecie nie pamietam nigdy tego o co mialam zapytac i cos trzeba mowic zeby glupio nie bylo;-)

a ja chyba się zdrzemnę. Szukam cały czas pomysłów aranżacji mieszkania i już szlag mnie trafia, bo kurcze mamy 2 pokoje i trzeba jakoś rozwiązać problem ulokowania dziecka. Chyba musimy wyrzucić kuchnię do dużego pokoju, zrobić jako otwartą, i jak tylko pomyślę ile kasy znowu na to pójdzie, to mnie aż skręca :baffled: A dziecko prędzej, czy później musi mieć swój pokój.

Hejka!

Po 1,5godz czytania nadrobiłam wszystkie posty od wczorajszego wieczora,jak dobrze ze od czwartu pójdne na L4,to będę na bieżąco

Ashika powodzonka i daj szybko znać

Wczoraj tak narobilyście smaku na naleśniki z serem że zaraz będę robiła,a jutro koniecznie placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym bo też mi smaka narobilyście. To dobrze bo czasem myśle i myśle co ty ugotować a tu takie fajne pomysły

ja się dziś zajadałam rybą - bo lubie bo zdrowa... ale czuję, że tym to żadnej z Was smaka nie narobię! już słyszę te "a fuj, ryba", śmierdzi... :-)

reklama
aisim dzięki za maila,akurat tych witamin które mi kupiła teściowa nie ma w tabeli,ale jutro skonsultuje z ginem co najlepiej brać

Do góry