reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
he he dzamena, jaki respekt wzbudzasz, ledwo zapytałaś a Vanilka już się melduje:-)
To ty twarda sztuka, 3 dni, pogratulować, muszę się tak nauczyć:tak:a z tym szeptaniem to racja, mój też bąka pod nosem a no agłows boi się powiedzieć, taki kozak-maślak-myślałby kto:-poj za kare będzie pichcił duuużo rzeczy bo planuję:filety z kurczaka w foli, szaszłyczki, kaszanke i ziemniaczki też w folii już mi slinka cieknie. Żeby mnie tylko jakiś foch hormonowy o byle co nie dopadł bo mym musiała nie jeść honorowo ato byłoby straszne:-D

Vanilka to zjedz i opowiedz jak wizyta;-)

gregorka tobie tez udanego weekenda;-)

Aha kupiłam super kołderke-kocyk w 5-10-15, któraś pisała że sa po 20zł ale nie pamiętam która to misia:-(piszę tutaj bo więcej sie was dowie i szybciej a warto bo ładne to tanie i jak znalazł jako okrycie na lato do łóżeczka;-)

tweenie to w takim razie chyba poproszę o wysłanie pocztą, bo z moim leniem to aż tak daleko nie chce mi się jechać ;-)
miluszka gratuluję zdanego egzaminu
geperty właśnie te szkody najgorsze bo to dodatkowe koszty, dziś M próbuje to naprawić jak na razie ta zaschnięta zaprawa z płytek odchodzi i będzie probował przykleić według instrukcji kilka szt na próbe czy się da i czy znów nie odpadną
jedyneczka no do auchana nie dotarłam jeszcze na zwiady, ale jak już wiem że tam są to przy najbliższej okazji wykorzystam M i wmówię mu że koniecznie akurat tam muszę na zakupy :-)

Witam Brzuchatki!!!Przepraszam,że nic nie pisałam po wczorajszej wizycie u ginka,ale upadł mi laptop i ekran się rozlał i doopa nie mam jak Was czytać:(..Napiszę szybko co u ginka tutaj,bo pisze z kompa koleżanki:p..Mała będzie modelką,bo ma bardzo długie nóżki,no i waży ponad 950 gram..hehe..oki..kończe..do spisania..Buziaki

jedyneczka ku... a ja fochem strzeliłam a ten i tak zje ,wiec jak ty bedziesz miała to co jak co ale żarcia nie odpuszczaj
a ten kocyk fajny ,za 20 zł to sie opłaca,a ty jutro w koncu jedziesz na te zakupy?
vanilka to zjedz i zamelduj sie co tam na wizycie

Ewcik- to mniej cie teraz tu będzie przez to mieszkanko- ale nic to!- ważżne że będziecie mieć własny kąt! POWODZENIA!

kochana, pewnie tak będzie troszkę, co prawda niewiele będę mogła tam robić, ale o Was na pewno nie zapomnę, za bardzo się do Was przyzwyczaiłam:tak:

Wróciłam-piłka super i tylko 30 zł:-)Jedyneczka jest dużo ćwiczeń dla ciężarówek na piłkę i fajnie wzmacnia mięśnie macicy.Moja szyjka jest ok, to ćwiczę:-p
Dzamenka czy ten avatar to Twoj brzusio?
Ewelad mój M zadzwonił do przedszkola i na razie zapisał na swoje imię i nazwisko i swój pesel. Tam się tyle czeka, więc nie byli zdziwieni:tak:
Miluszka gratki:happy:
Aisim udanej wizyty:-)
Jedyneczka co ten Twój M???:angry:Dobrze,że już Cię udobruchał:baffled:Ja bym poszła na słuchanie do szkoły rodzenia.
Tweenie nie jest tak łatwo rodzić w domu w Polsce-trudno o polożną. A moja babcia 2 dzieci w domu urodziła. Dzisiaj w sumie nie wiadomo, co lepsze. Nasze szpitale to jakieś średniowiecze...
Asieńka ja mam taką wannę z siedzonkiem podwyższonym i nie mam problemu z goleniem na szczęście:laugh2:
Ewa81 nie martw się, dzieciaki czasem kopią mocniej ale mają slabsze dni:) Moja polożna mnie tak uspokaja zawsze:nerd:Ale jak się martwisz, to migiem do szpitala:tak:
Arlecia dużo zdrówka!Dlaczego się przemęczasz?Nam już nie wolno:no:
Gregorka miłego wyjazdu:happy:

Ja dzisiaj widziałam laskę gdzieś w 8 miesiącu z nadwagą widoczną w takiej sukienusi,że jej ledwo pupę zakrywało...Kurcze już nie mam kompleksów:-)

Jedyneczka u mnie też nie zawsze pozmywane, ważne, że obiad ma codziennie, a przy takim dniu nie ma co się dziwić, teraz musi się M. wkupić w łaski znowu ;-)... O widzę co chcesz na grilka, same pyszności, chyba zgapię od ciebie i w niedzielę zrobię :tak:.

Ahetah ja wirowałam i się nie odkształcały, jedynie pojedyncze sztuki, ale to ze wzg na kiepski materiał. A mężuś pięknie ci powiedział :-D. Widzę, że Jedyneczka też tak odpowiedziała, chyba mamy podobne nawyki :-D.

Ewa81 kobiety różnie mogą odczuwać kopnięcia, ja mam silne i mocno widoczne na zewnątrz brzuszka (mój to typ adhd ;-)), ale jak jest łożysko na ścianie przedniej to "amortyzuje" i wtedy są słabiej wyczuwalne, niemniej jednak dziecko powinno się ruszać co dzień w takim samym mniej więcej stopniu, duży spadek ruchów czy znaczne ich osłabnięcie chyba lepiej sprawdzić :tak:.

Ja dziś pozazdrościłam kąpieli słonecznych i po zakupach poszłam z młodym do ogródka, no i posiedział z 15 minut może, tak było zimno, że uciekłam do domku :sorry2:.
A jutro na 16-stą moje dziecko zaproszone jest na urodziny do swojego kuzyna, a tak chcieliśmy jechać na domek, ale trudno, pojedziemy w niedzielę popracować i pogrilować :tak:.

mruczka to ja przed stanem błogosławionym.to co jutro zaczynasz romans z piłką?
geperty to prawda z tymi ruchami dlatego ja zaproponowałam by sprawdziła
dziewczyny a widziałyscie ze my juz 2000 strone mamy?
anetka ja wirowałam ubranka zawsze

Ostatnia edycja:
reklama
Już sobie posiedziałam-było bardzo miło:-)
Tylko mam straszną chcicę na truskawki, a nie mam:no::-(
Dziewczyny strasznie zachorowałam na kołyskę i nie wiem, czy zastąpi łóżeczko na początek?

Do góry