reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

louise bób już jest. A mięcha to więcej w wiśniach niż czereśniach. Pochłaniam kilo dziennie i jeszcze na żadnego nie trafiłam :-)

agatka gratulacje!! A jakie ma usteczka słodkie:laugh2:

reklama
WRRR 3 raz pisze tego posta nie wiem co ja robie ze je kasuje normalnie mnie zaraz cos trafi wybaczcie nie uzywam polskich znakow bo tak szybciej:-D a takie ladne dlugie posty udalo mi sie wyskrobac ( nie az takie jak louise i jedyneczka) az takiej weny pisarskiej to nie mam .
jedyneczka szkoda ze nie trafilas z prezentem dla córy ale teraz dzieci maja wszystko ja np w dziecinstwie chcialam dostawac balony:-D kiedy juz ich sie troche nazbieralo rodzice kupili duzy telewizor pudlo po nim mialo byc dla mnie bo tak bardzo chcialam je dostac . Plan byl przyczepic balony do pudla i odleciec z czeresni machajac przy tym rodzicom:-D:-D plan w leb dał. Wiec postanowilam ze bede obdarowywac innych tata przez 3 lata pod rzad dostawal ten sam portfel ktory znalazlam gdzies na ulicy i ponoc za kazdym razem pytalam czy jest zaskoczony swoim prezentem:-D:-D aa w urodziny mamy znalazlam u nas w domu w koszu dezodorant patrze jeszcze psika wiec zapakowalam i dalam mamie na urodziny.

Dobrze ze znam to tylko z opowiadan rodzicow bo mi glupio no ale coz dzieci maja pomysly !!!
agatka_natalia gratulacje maluszek sliczniutki :)
kama powodzenia oby to bylo to i zeby szybko poszlo aa propo zdarzylas sie chociaz napic tej herbatki :tak:
aneta h , louise to samo mam co wy z czeresniami sliwkami aa ost nawet z kalafiorem jak go gotowalam za duzy gaz wrzucilam i robaczki pieknie poprzyklejaly sie wokol gara nigdy wiecej :-/

Ostatnia edycja:
tweenie wiem ze jest. i to ten mlodziutki to moj ulubiony-taki maly i wyskakujacy :-) wlasnie przez to lezenie jestem z tym najbardziej pokrzywdzona ze nie moge sobie wyjsc i pokupowac tych moich ulubionych nowych pysznosci. nawet fasolki jeszcze nie jadlam :-( ale wszystko nadrobie-moze gin juz pozwoli wstac...ehhhh wiem ze nie. ale co do wisni to sie z toba nie zgodze-czym kwasniejsze tym mniej mieska :-) za to czeresnie nie powiem czasem sie trafia bez robakow lub prawie....ale wiadomo ze "prawie" robi wielka roznice....ja sie nie przekonam choc lubie ich smak bo i tak zawsze kazda sztuke sprawdzam :-)

Mi sie marzy młoda szparagóweczka , groszek cukrowy młode ziemniaczki z koperkiem i masełkiem i do tego polski sznycel i kapustka młoda oczywiscie ja chce do mamy ;-)

reklama
aisim mój 2 tyg. urlopu bierze.

ale słodziak z Andrzejka, wielkie gratki agatka!!!:-)

aneta ja też tak mam z czereśniami, tak mi smakują a przez te robale nie lubię ich jeść:-D

louise ja kocham bober i też nie zrezygnuje:-p tylko przy myciu już dokładnie lukam czy nie ma dziureczek:tak: o tak, taki malutki wyskakujący najlepszy, kurka, lece jutro na targ:tak:

niunia skąd taki zmysł do prezentów był u Ciebie:-D a jakaś ty była ekonomiczna:-D
Chyba bym się posikała ze śmiechu jakbym dostała o córy tak twoi rodzice od Ciebie:-D

Do góry