ninia79
Zaangażowana w BB
No tak to u nas jest, nie chca trzymac w szpitalu, no chyba ze sa jakies komplikacje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak to u nas jest, nie chca trzymac w szpitalu, no chyba ze sa jakies komplikacje.
ja daje małej w kropelkach (1 kropelka)

bo ja tez najpierw lezalam a potem sciskalam nogi bo przed terminem na pewno urodze i co ???? normalnie przeterminowalam sie
a tak mi nic nie wolno bylo robic nawet sie schylic do dzis im zostalo jak mowie ze ide na spacer to oni lepiej sie poloz kurcze jak bede tylko lezec to nie bedzie porodu tylko odlezyny 

a sprobuj mala pokolysac w wozku albo do przodu i w tyl albo moze na boki moze po prostu jest za goraco, a z ta wysypka bylas u pediatry??? a i moze sprobuj powiesic jej jakis wilgotny recznik niedaleko zeby powietrze miala bardziej wilgotne