orchidea_
Dzidziulek kochany <3
Wiecie co dziewczyny każda z nas coś przeszła,każda z nas doznała takich czy takich doświadczeń w życiu i pewnie wieleeeeee nas to nauczyło.W głębi serca nie chcemy żeby nasze dzieciaczki miały biedę czy jak poproszą mama kupo mi soczek powiemy dziecko wybacz wypłata za tydzień
no ale czasem "głową muru nie przebijemy" i chyba możemy tylko prosić,żeby było lepiej a czy tak będzie czas pokaże,chociaż aż chyba takiej tragedii w naszych domach nie ma,ale no jak to mówią "mogłoby być ciut lepiej" ;-) I prawie każdy mieszka na swoim czy wynajętym więc to już też nie bajka,bo m.in jedni mają kredyt a wszycy opłaty czy jakieś pożyczki więć to nie to samo jak się było panienką .. Ufff to i ja się rozpisałam,ale takie właśnie mnie myśli naszły ..
mailuj no cóż bułeczki pszenne bez mąki hihi mogą być "inne"
ale to zakręcenie to serio sie zdarza coraz częściej kurcze
A taka pomoc super sprawa! Tylko,że chyba ja bym nie dała rady w hospicjum czy na oddziałach jako wolontariuszka onkologii jeszcze dziecięcej :-( za słaba jestem chyba
no ale czasem "głową muru nie przebijemy" i chyba możemy tylko prosić,żeby było lepiej a czy tak będzie czas pokaże,chociaż aż chyba takiej tragedii w naszych domach nie ma,ale no jak to mówią "mogłoby być ciut lepiej" ;-) I prawie każdy mieszka na swoim czy wynajętym więc to już też nie bajka,bo m.in jedni mają kredyt a wszycy opłaty czy jakieś pożyczki więć to nie to samo jak się było panienką .. Ufff to i ja się rozpisałam,ale takie właśnie mnie myśli naszły ..mailuj no cóż bułeczki pszenne bez mąki hihi mogą być "inne"
A taka pomoc super sprawa! Tylko,że chyba ja bym nie dała rady w hospicjum czy na oddziałach jako wolontariuszka onkologii jeszcze dziecięcej :-( za słaba jestem chyba
Ostatnia edycja: