reklama

Lipiec 2011

reklama
psocia hihi no spoko dogadamy się kochana :-D jeszcze 14 dni i ciekawe czy zdradzi co tam sie chowa (no ja mam cicha nadzieję,że córcia)
katerinka dobry wieczorek :*

Corin, dzięki za kciukaski:* i pogłaszcz ode mnie Olinka:))

Orchidea, jak tak czujesz, to tak będzie! Dawidek wyśle swojej dziewczynie paczuszkę, hehehe:)

Ostatnia edycja:
Witam wieczorową porą - złapałam dziś jakiegoś wirusa na kompie, a mój stacjonarny na złom się nadaje, więc nie miałam cierpliwości czekać aż raczy wyświetlić kolejną stronę....

Psota, bardzo się cieszę, że z serduszkiem wszystko OK - to już teraz powinnaś być dużo spokojniesza.... :)

a'propos kasy - oglądam własnie 'Skrzypka na dachu' no i czytając Was i słuchając zaczęłam się zastanawiać co bym zrobiła "if I were a rich man".... i zarzuciłam to myślenie, bo rodzice mnie nauczyli cieszyć się tym, co mam i mam zamiar to samo przekazać swojemu dziecku....

Mailuj, z wyczytanych przeze mnie postów to z Ciebie to prawdziwa kobieta z powołaniem i pasją..... w dzisiejszych czasach to niezwykle rzadka zaleta..... zazdroszczę ludziom, którzy są w Twoim otoczeniu....

Ostatnia edycja:
siostra :*:*:*:* wielkie w dobre serduszka Wasze
Corin kciukaski Cię nie bolą od trzymnia hihi ?? Ciekawe jak tam wisieńka pewnie niedługo będzie ...

Ja dowiem sie na 100% za tydzień i jeden dzień.. o ile sie nie odwróci dupka, ale wtedy nie ma zmiłuj..pójde poskakać i wrocę na fotel haha.. bo narazie to dziewczynka na 90%:-D więc jeszcze te 10 jej brakuje hehe

balkan mądre słowa..trzeba sie ciszyc z tego co mamy, bo nigdy nie wiadomo co przyniesie los..i ci co teraz szpanują nie przyjdą poźniej po pomoc:)

Balkan, dzięki:* jestem spokojniejsza, duuuużo spokojniejsza:)

Mailuj, dziękuję:*

Sis, no coś Ty ja to wredna jestem;) Buzilki dla Was:*

Teraz czekamy na Wisieńke z kciukaskami:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry