reklama

Lipiec 2011

Hhahaha no erotyk by mieli 1sza klasa :-D
Ojjj no lepsze to niż nic a ja powiem lekarzowi teraz żeby mojemu wyjaśnił z tym sexem,że my nie mamy zakazu kuźwa no
maqnio chyba troszkę widać u niej już brzusio masz rację
Aaaaa powiem Wam,że mi wreszcie brzuch rośnie !! Normalnie widać teraz,że piłka rosnie uff wreszcie

reklama
Oj zapomniałabym o najważniejszym...zarejestrowałam sie do lekarza na za tydzień w piątek na 17.00.. więc będzie się działo hehe..jestem taka ciekawa, czy nie będzie niespodzianki, tak jak u niektórych z was:)

Wczoraj jak siedzialam wieczorem, to chyba dzidzia była gdzieś od razu pod moją skórą ułożona..bo kopniaczki aż mnie zabolały:):)ale i tak sie cieszyłam jak głupia! chciałam nagrać bo było fajnie widać, ale jak wstałam po aparat to sie skończylo heh a dziś tez chyba sie gdzieś skryła, bo slabo czuję:)
także orchidea, nic sie nie martw, to "zalezy jak leży" a w sumie jak widze po suwaczku, to już mam niezłego kolosa w brzuchu..25 cm to już coś!

Ostatnia edycja:
mój małz byłby zachwycony..on nigdy nie ma dosc....:zawstydzona/y:
orchidea..no widzisz super, ze wkoncu sie wybrzusza...o i leci...szpilki makijaz wszystko na tip top tip top..
dodi..no to mamy wizyte razem:)

maqnio ja juz sie przyzwyczaiłam, że to będzie dziewczynka..i teraz znowu dziwnie by mi bylo jakby się to zmieniło.. w sumie juz nie licze nawet na pomyłkę, bo 90% to chyba dużo:) a takie mialam przeczucie na chłopca:)

Corin ty nic sie na serialach nie znasz? no o Marysi z pierwszej milości

corin bo my tu z orchidea stworzyłysmy sobie "kącik serialowy", z ta zającowa to aktorka z "pierwszej milości"
dodi..hm..wiesz kochana,,,mnie tez gin ostanio mowił, ze na 90% chlopak:):):)ale spokojnie...na pewno Twój madrzejszy od mojego i raczej potwierdzi dziewczynkę:)

Kurde mój to strasznie jest ostrożny przed ciążą tak nie było :wściekła/y: ...patrzę teraz na te ciuchy od siostry mojej dała mi taka sukienke dżinsową na szelkach ale długa jest więc pomyslała,że sobie skrócę ją i wtedy mi spasuje hihi dodi kupiłaś budynie ?? :-D uu to za tydzień będziemy czekały na wiadomości z USG

orchidea, nie kupiłam..w sumie to o nich zapomnialam, bo juz mi przeszła na nie ochotka...a dziś jeszcze babcia mi przyniosła budyń z borówkami więc na najbliższy czas mam dość:):) ale za to mam kisielki gorące kubki...
maqnio, nie wiedzialam, że też 90% miałaś... oj jak bym się zdziwiła haha:) w sumie to bardzo bym się cieszyła, ale szkoda by mi bylo tych fajnych ciuszków które kupiłam dla dziewczynki:)
No trudno, dalej bym szalala po lumpkach, bo dla chłopców tez ładne widziałam:)

reklama
A ja się nie wybrzuszam noooo... wysłałam tesciowej mail ze zdjęciami, bo chciała zobaczyć jak teraz wyglądam i zadzwoniła do Marcina, że jestem szczuplejsza niz przed ciążą...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry