reklama

Lipiec 2011

No widzisz Corin chociaż ty wiesz co to jest JO, to jest właśnie TAK:)
maqnio, a myślałam, że u was tez jest jo..

ja wlasnie zobaczyłam tą dzidzi...śliczniochy
jaki malusi, tylko 1290 g i 39 cm, jak laleczka:)

reklama
phi!! dzieki za wyjasnienie a ja myslalam,ze to jakis slang z rapu czy cos... " jo..jo..jo.." :-D
dodi nie ma u nas "jo", tzn. moze jest ale ja sie jakos nie spotkałam.

Widziałam. Mam też znajomą która miała termin na kwiecień a urodziła na początku stycznia :-( Ale maluszek dzielnie walczy o życie i z dnia na dzień jest coraz lepiej...

Wiem co to znaczy JO tylko dlatego że mam znajomych w Starogardzie Gdańskim, ale jak pierwszy raz to usłyszałam to też się zastanawiałam o co chodzi :-D

Ale mam mega ochote na jakis słodycz, ciasto jakieś... najlepiej jogurtowe... oooooo. Dobrze ze mam też lenia i ani grama słodkości w domu :-)

Ostatnia edycja:
A ja mam w lodóweczce dwa kawałki ciasta od koleżanki...biszkopt z kremem krówkowym i bananami...i na wierzchu bita śmiatana i gorzka czekolada:) pycha

To bywasz czasami w Starogardzie??

ja bym sie nie zdziwiła jakby i u nas mamuski szybciej zaczeły sie rozpakowywac (oczywiscie niech maluszki siedzą w brzuszkach jak najdłużej) ale wąłsnie widac po innych miesiącach, ze jednak dzieciaczkom sie na świat spieszy. u nas na pewno morgenrood i mamuski co maja miec cc tez bede szybciej rozpakowane,

AAA zapomianiałam wam mowić, że urodze 27 czerwca, bo mi sie dziś tak śniło haha, czyli 3 dni przed terminem:-) i urodziłam dziewczynkę, karmiłam ja piersią ale miałam takie małe jakieś cycki i mleko nie chcialo lecieć.. a potem dzidzia sie zamieniła w pieska!!

reklama
dodi ale sen
32.gif

Cesarzowe to nie moje hasło, to lekarz tak do nas mówil po cesarce (leżałam z jeszcze jedną dziewczyną po cc na sali. Wchodził rano i pytał "jak się czują moje dwie cesarzowe?" :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry