reklama

Lipiec 2011

iwonuś ty mi trzymaj za chlopczyka :-D, bo w sumie na nigo liczylam...no ale z drugiej dziewuszki tez sie cieszę! przynajmniej juz mam częśc ubranek pokupowane, a tak to od nowa znowu zaczynać hehe

reklama
iwonus dzieki, a i tobie zlec, ze tak napisze : ino myk!!!:-)
psota cierpliwosci, sama zobaczysz ze jak zaczniesz rosnąć to w momencie bedziesz miała piekną piłeczkę. może po prostu maluch ulokował się gdzieś bliżej kręgoslupa i jak na razie nie ma ochoty pokazać się mamusi:)

A bo ja nie oglądam tv :-) Czasem jakieś wiadomosci albo inne fakty ;-) A poza tym mogłabym nie mieć tego pudła w domu ;-)

A widziałyście że marcówki już się sypia?

psocia zoabczysz,że zacznie i to będzie moment i zauważac będziesz zmiany z dnia na dzień,a Ty w sumie leżysz kochana więc może w dupkę coś poszło w boczki troszkę w bioderka z 1cm ;) zawsze gdzieś wejdzie kobitce nic się nie martw :*

Ja tam sie modlę, żeby nigdzie indziej mi nie wchodziło...ale coś słabe te moje modły chyba:)

corin widzę, że tez sledzisz inne miesiące heh.. ja tez taka ciekawska jestm i patrzę co jakiś czas to tam sie u innych dzieje:)
idę teraz zobaczyc, o kwietniówce o której wspominałyście:)

dodi no rzeczywiście ty podświadomie pragniesz chłopczyka jak ja :-) Także mam nadzieje że się doczekasz, a jeśli nie to zostaje jeszcze trzecie podejście ;-) o mamusiu...

dodi, śledzę bo to "przyspiesza" mi nasz miesiac :-D Jakos mi uświadamia ze to szybciutko leci ;-)
JO na śląsku znaczy JA , a JA po śląsku to TAK :-D
Ale wiem że JO na pomorzu to TAK :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry