Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja to nie mogłam jak kiedys do mnie na samym początku Tomek mówi "wyciepaj to do hasioka" więc ja znów
i do niego,że co ?? 
zadzwonilam do mamy powiedziec jej o badaniach i zapytalam, czy powiedziala babci o tym ze jestem w ciazy, bo ja jej nie chcialam mowic osobiscie bo nie mialam najmniejszej ochoty na dyskusje, juz z nia sie poklocilam jak bylam w polsce ja odwiedzic, jak zaczela mi mowic o D ze jak moj ojciec wyglada, ze powinnam studia zrobic, ze do polski powinnam wrocic itd... wiec stwierdzilam ze albo mama jej powie o ciazy albo w ogole wiedziec nie bedzie. CO sie okazalo, babcia sie zalamala, powiedziala ze to jakas tragedia, ze 2 dni do siebie dochodzila. (pomijam fakt ze z ciazy mojej sory sie tak ucieszyla ze powiedziala ze w koncu bedzie mogla spokojnie spac) a ja to jestem wielka tragedia. No tak mi sie przykro zrobilo ze teraz rycze, bo jakby nie bylo babciaq byla dla mnie na rowni z matka i zawsze liczylam sie z jej zdaniem, a teraz mi wyjezdza ze moje dziecko bedzie tragedia. No prosze was, ale przykre to jest :-(
ehh.. szkoda gadac w ogole, az mi sie wszystkiego odechcialo. Moje zycie jest i ja nim kieruje, moj skarb bedzie moim skarbem a jak babcia twierdzi ze jest tragedia, to jej tej tragedii w ogole nie pokaze na oczy i juz!! nie mam zamiaru podporzadkowywac sie do wizji, jakie miala moja babcia w stosunku do mojej osoby. !!!