Corin nei wiem co w kibelku robilas, jesli siku tylko i mialas czerwona krew to ja bym to sprawdzila na pogotowiu, jesli byla brazowa to mozna sie wstrzymac bo takie sie plamienia zdarzaja, tak jak mi to tlumaczyli.
Powiem ci jednak ze jak robie konkretniejsza sprawe to mi puszczaja zylki i leci krew z ( Y ) , na poczatku sie balam ze to cos dziwnego, ale pozniej mi wytlumaczyli ze tak jest przy wysilku i nic sie nie dzieje.
orchidea wiadomo ze moja babcia nigdy zle dla mnie nie chce, bo wychowywalam sie z nia od malego i jestem przywiazana do niej jak do wlasnej matki. ROzumiem ze kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie, ale powinna to zrobic w delikatniejszy sposob, np : nie podoba mi sie to i nie jestem w pelni zadowolona, a nie ze to jakas tragedia i spac przez to nie mogla. Wiesz, teraz sie pozbierac nie moge i rycze jak bobr, przykro mi bardzo z tego ze tak nazwala moje zycie, bo ja wcale nie czuje sie az na tak niskim poziomie. Wrecz przeciwnie, jestem w siodmym niebie ze bedziemy miec naszego skarba. Ehh.. albo jej przejdzie z czasem albo sie to zle skonczy, bo po prostu urwe z nia kontakt, a to dopiero bylaby tragedia dla wszystkich!!