reklama

Lipiec 2011

Orchidea, ja nigdy nie słyszałam takie określenie hundry :eek:
Dodi, my też mam zaplanowaną trójeczkę, ale chciałabym to osiągnąć na dwie ciąże ;-) Teraz się nie udało bliźniaków to może następnym razem.
Wisienka, oj Ty to biedna jesteś, zawsze coś... :-(

reklama
Nie no JO to wiem co znaczy ale te hundry nie wiem hahaha
psocia ojj troszkę bez nich też można pobyć czasu :-D a u Ciebie w rejonach to chyba mówicie TEJ kurde koleżanka co dzwoni z Poznania do mnie to tej hihi
danusia ja tymbardziej kochana cholera wie skąd ona to wytrzasnęła :-D ale Gdańsk uwielbiam starsznie mi sie podoba
wisieńka wyleż to dziś i pewnie do jutra będziesz cacy sie czuła :*:* buziam i tulę

Ostatnia edycja:
orchidea, to źle cię zrozumialam.. hundry to ja tez nie wiem!!
Tej to tez nie slyszałam.. każdy ma jakieś regionalne powiedzonka hehe niby w jednym kraju mieszkamy a czasami sie dogadać by nie szło, jak każdy by swoimi regionami zaczął gadac..

Bo mówię Ci, że raz w carefurze widziałam takie.. nie wiem czy dokladnie to samo, ale wyglądał jak te co pokazałas..

danuska to powodzenia z bliźniakami! fajnie to sobie wymysliłaś... ja już po tej ciąży to bliźniaków bym nie chciala hehe, bo 4 to juz tłok :-D

Ostatnia edycja:
Sis, taaaak, TEJ jest w każdym zdaniu, mam męża warszawiaka i czasami jak coś do niego powiem, to się śmieje i mówi, "dobra, a teraz powiedz to po polsku", hehe:)

Fajne jest to TEJ mi sie podoba :-D a i gziki czasem na obiadek robicie chyba :zawstydzona/y: ja znów tutaj sie połapać nie mogłam bo nic nie rozumiałam o co chodzi jak Tomek do mnie gadał :eek: dokłądnie wyglądałam jak ta zielona emotka hahaha ale teraz juz spoko daje radę
Mój 30 w listopadzie 3 lata ode mnie starszy
danusia hahah to strasznie dużo Was wiekowo dzieli
sis to jak Wy sie poznaliście tyle w sumie km Poznań-Wawa

Ostatnia edycja:
Ja tam zawsze lubiłam starszych..nie wiem dlaczego:-D może dlatego, że chłopaki jako nastolatki to jeszcze takie dzieciaki były..bo wiadomo, u facetów to zawsze rozwój kilka lat później niż u nas kobietek:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry