reklama

Lipiec 2011

dodi nie mow mi o warzywkach na patelnie. Tutaj tego nie ma a ja w pl sobie to wcinalam co dzien, jakie to jest pyszneeeeeeee!! wyslalabys mi ze 100 workow :-D mialabym na co najmniej 2 miesiace :-D

a ja sie musze pochwalic ze swojego D tez wyszkolilam, bo on wraca do domu punkt 20:30 i jak cos zalatwia po robocie albo idzie sie piwka napic do baru to mi dzwoni ze bedzie 10 min pozniej :-D ahhaha

reklama
dodi oby nam sie to udało, bo ja też tak planuję ale z dwoma dzidziami będzie mi trudniej.
mailuj dobre :-D przyłańczam się do projektu i wchodzę w sojusz z jajnikami ;-):tak:

A tak swoją droga to będę się zbierać, idę do łóżeczka poprzytulać się do mężusia

zjeść lody i obejrzeć jakiś filmik trzeba korzystać z okazji jak dziecko wyjechało z domku :-) Życzę WAM słodkich i miłych snów do juterka ;-) papatki

No ja najbardziej lubie te z biedronki 750 g tam jest, i sa pycha...a jak je sobie doprawię po swojemu to mniammmiii.. no ale co ja ci tu bedę opisywac :-D

Mój A. jak kiedyś wychodził do kolegi "pogadać" to wracal zawsze z duzym opóźnieniem...a teraz to jak wychodzi to za pół godziny jest z powrotem! Chyba mi sie mąż starzeje hehe

Witajcie kochane,
ja dzisiaj w pracy musialam być, i jak wróciłam to troche w domku ogarnęłam i tak mi zeszło aż do teraz. Zdążyłam przejzeć co się działo, ale mało co zapamiętałam...

Emka, ale niespodzianka, fajnie, że Ci Usg zrobiła i dzidzia zdrowa :-)
Dodi, u mnie się mówi "jo" w Gdyni, a w Gdańsku się podśmiewują z tego, chociaż ja czasem używam. ;-)
Orchieda, Psotka jak już tak dzielicie tym libido to ja też poproszę :tak:

Hej kobitki mi tak się zepsuło samopoczucie, ze odpadłam i zasnełam. Mdli mnie , boli mnie głowa i czuję się jak po maratonie. Nie popisze dziś z wami. Trzymajcie &&&&&&&&&&& żeby to nie było żadne choróbsko

No danuska, chociaż jedna mnie rozumie...do gdanska nie jest ode mnie daleko:):)

Wisienka, ważne że myslami z nami będziesz :):) To się kuruj za wczasu!
em_ka ja ostatnio z małżem tak gadalam, że teraz trzeba będzie trzecie strzelać, żeby chlopaka zrobić.. i nawet nie miał nic przeciwko:) ( a kiedys to nawet o drugim nie chcial słyszeć) widzisz jak to chłopy dorastają po 30:) tlyko powiedział, że trzecie to juz "na starość" sobie zrobimy... a ja sie pytam- na twoją czy na moją?? powiedział, że na jego:) jest o 7 lat starszy ode mnie:)

Ostatnia edycja:
Orchidea, Mailuj, ale wy jędze jesteście... mężów w kosmos chcą wysadzać... hehe;)

Danuska, wysyłam Ci troszke tej energii seksualnej, bo i tak mam zakaz:(

Wisieńka, nic Ci się nie przypląta, odpocznij sobie:)

Dodi, ja mam rodzinę w Gdyni, więc też rozumiem JO;) Jak ja bym tu zaczęła gwarą poznańska lecieć, to coś czuję, że nikt by mnie nie rozumiał, no chyba, że Wydrusia, bo ona też Wielkopolanka;)

Mój też jest 7 lat starszy;)

Ostatnia edycja:
reklama
To teraz juz wiesz orchidea! to znaczy TAK.

Corin, mój w sierpniu będzie miał 31:)

Czas na allegro pobuszować:) a Corin zamówiłaś te kocyki co kiedyś pokazywałaś?? i ten kiln do łożeczka..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry