• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin, nie, to nie jest to samo:)

Siostra, no to super, że z ząbeczkami wszytsko dobrze, uważaj na siebie Słonko:) Masz rację z tym stersem, jak mój synuś się od 18 tygodnia ruszał tak mocno cały czas, a dzisiaj nic, to już zaczęłam świrować.

Em_ka, już rozwiązałam Twoją zagadkę;))

Katerinko, dzięki:*

Ostatnia edycja:
Corin no jak zmieszasz szczaw, salate i boćwine na patelni z ziemniakami to zycze smacznego, napisz pozniej jak przezyjesz czy bylo dobre :-D
a mi wychodzi z tlumaczenia ze to jest burak liściowy wiec moze to rzeczywiscie inna odmiana lisci buraka ale bez buraka w ziemi? ahhahah ??? :-D

COrin dodalam przepis, mozesz go juz zaczac robic jak tylko odgadniesz nazwe lisci ahahhaha xD normalnie leze i kwicze z tego, ze nie wiemy jak sie to nazywa xD :-D

Ostatnia edycja:
No dobra wysłałam @ do firmy z wózkami o przesłanie próbek,ocenimy co oni przyslą hihi w ciemno na bank nie kupię a tutaj niedaleko mnie nie ma tych wózków ..
psocia dlatego ja parę dni temu tez miałam taki "wisielczy" humor :-(
Corin szczawiowa z jajkiem taka kwaskowa jesooo ide szukac szczawiu hahaha
A ja właśnie popcorn wcinam :zawstydzona/y: jakoś mnie tak wzięło
katerinka mam nadzieje,że wyjdą najwyżej wyrzucę no bo co zrobie innego a w czwartek będziemy &&&&& trzymać !!!

Ostatnia edycja:
Witam się popołudniowo,

ale się uśmiałam z tego Waszego śledztwa :-D jak będę potrzebowała detektywa to się do Was zgłoszę. ;P

Katerina, to mamy połówkowe tego samego dnia i też mam nadzieje, że to nadal dziewczynka. :-)
Psotka, miałam to samo z ruchami... aż wczoraj już tak świrowałam, że położyłam się i tak trochę mocniej przykładałam ręce do brzucha, i wtedy poczułam jak mała się rusza. Okazało sie, że jest teraz nisko i kopie mi jakby w pęcherz i ja tego prawie nie czułam dopiero przez ręce. :szok: A dzisiaj już od rana Kruszynka mnie bombarduje kopniakami :tak:

Corin, masz rację, całe życie:))

Em_ka, to tak na zakończenie dochodzenia znalazłam pełen opis: Bowina - Liciowe :: Warzywa polecane do uprawy ;))

Orchideuś, Danuska, ale nerwów to jednak kosztuje;) Mój synuś teraz się pięknie rusza:))) ufffffff...:) Powiem Wam, że dopiero teraz rozumiem moją mamę, która się tak bardzo przejmuje mną i moimi braćmi, bo już wiem, jak to jest bać się o własne dziecko.

orchidea, to ja jeszcze poprosze przepis na szczawiowa. U mnie sie tego nigdy w domu nie gotowało, szczaw jadlam na surowo, zrywany na łące... W sklepie koło mnie jest przecier szczawiowy w sloikach i tak chodze kolo niego juz 3 tydzien i zastanawiam sie z której strony go ugryść ;-)

Nieeeee, noooooo Psota, szacun :-) Rutkowskiego nawet zawstydziłas :-D

Matkoooooooo, zapomniałam o dzieciach......Godzine temu mialam ich odebrać ze szkoły :szok: Lece, do potem, paaaaaaa

Ostatnia edycja:
reklama
Corin wezę od mamy,bo tutaj nie gotowałam,a mama gotowała nam bardzo często ta zupkę z tego co pamiętam to na rosołku często ją robiła kroiła ziemniaczki w kostkę szczaw w paseczki kroiła i warzywa na tarce ścierała,po ugotowaniu tego zaprawiała mąka i śmietaną i podawała nam z ćwiartkami jajek.
psotka kochana to z Ciebie detektyw(dziennikarz) number One hahaha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry