• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Danuska, a o której masz? Ja ok 12.15 a wczesniej badanie krwi i ta cholerna glukoza co pobieraja potem krew po godz, a potem po kolejnych dwóch godz. Troche sobie tam posiedzie ale przynajmniej milej czas upłynie bo bede czekac na to usg - to w tej samej przychodni.

Ok, buzi i do potem. Jade na te zakupki.

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Widzę że jesteście lepsze od tych detektywów z TVNu:-D Gratuluję.
Żadko do was zaglądam i nigdy nie jestem do końca w temacie:baffled: A teraz jak przez 2 tygonie nie będę zaglądać to będę miliard lat za murzynami:szok:

Ja mam dziś dzień wariata... Sprzątanie gotowanie no i pakowanie... Co wiąże się z przymierzeniem połowy garderoby żebym przypadkiem nie wiezła czegoś co na mnie już nie wchodzi:-) Ale to później, bo narazie w domu 16 stopni, bo do południa czekaliśmy na hydraulika żeby nam podłączył grzejniki w pokojach a do tego musiał zlać wodę z centralnego. Więc muszę się wziąść za sprzątanie po remoncie żeby mi cieplej się zrobiło:-D
Z ciekawośći przyszłam do tłumacza żeby sprawdzić co dostałam od położnej. I ta pani z cienkim angielskim wystawiła mi zaświadczenie o ciąży a nie zaśwaidczenie o braku przeciwskazania do lotów. Mam nadzieje że nie nie zawrócą jutro z lotniska bo będzie katastrofa:baffled: Muszę być w urzędzie pracy w czwartek bo inaczej kilka tysiączków mi trzaśnie koło nosa, a teraz każda kasa się przyda.

Zmykam się poruszać trochę bo zamarzne na kość:tak:

Orchidea, a co! Dziennikarka śledcza jak się patrzy, hehe;)

Danuska, Katerinka, jak ja Wam zazdroszczę tego USG za 3 dni, ja mam jeszcze 2 tygodnie do połówkowego:(

Dzióbku, tylko się nie przemęczaj:)

psocia sis,ale widzisz Ty już wiesz,że synek a my czekamy na te wizyty żeby sie dowiedzieć co będzie hihihihi za tydzień pójdę zrobić mocz i morfologię żeby mieć na przyszły czwartek badania "świeże"
Kuźwa u mnie sąsiedzi nade mną chyba sex uprawiają bo łóżko skrzypi i słychać dziwne odgłosy idę okno zamknąc hahahaha

Katerina, ja mam na 12 ale pierwszy raz tam idę i nie wiem czy sie wchodzi na godzinę czy tak jak u mnie w państwowej czekasz nawet 2,5 godziny kolejce.

Psotka, ja też bym miała dopiero 16 marca połówkowe, ale najwyżej będę mieć dwa, bo teraz zapisałam sie prywatnie i od razu na nagranie 3d , bo tego mój gin nie robi.

Dziób, miłego pobytu w Pl, na pewno wypoczniesz i wrócisz do Nas z nową energią. :tak:

Orchidea, padłam :-D:-D:-D:-D

Sis, no też prawda, ale ja już bym chciała bardzo wiedzieć, czy z maluszkiem wszystko dobrze:) Umówiłam się dzisiaj na usg 4d, mam tydzień po połówkowym:) Jezu, jak ja pomyślę o pobieraniu krwi, to mnie telepie... też będę musiała iść i jeszcze ten test obciązenia glukozą mam do zrobienia.

danusia ale nie to,że ja słucham poprostu ich tak słychac głośno :zawstydzona/y: :-D
psoteczkano pewnie mi na wizycie zleci ta glukozę na kwietnia :baffled: poprosiłam mojego ,żeby wolne wziął bo ja tam sama tyle siedziała nie będę na czczo :baffled: ja nie boję sie pobierania,ale ponoc to z palca biorą a ja się boję z palca nie wiem jak ja przeżyje to hahahaha

Orchideuś, ja tam nie lubię, ciarki mi po plechach przechodzą, jak mi tę iglę wbija, wr... Z palca się nie boję, bo jestem przyzwyczajona:) A z tym wolnym, to jest mądry pomysł, muszę Marcina poprosić, żeby tego dnia pracował zdalnie:) Mój lekarz na tym skierowaniu mi napisał, że mam sobie cytrykę wziąć i wcisnąć do tej mieszaniny, będzie łatwiejsze do wypicia:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry