reklama

Lipiec 2011

balkan racja, ale ja z samej ciekawosci chcialabym wiedziec co znacza poszczegolne rzeczy i skroty, chocby na przyszlosc zeby byc madrzejsza :-D

a mnie chyba sennosc dopadla z tych nudow, lece sie polzyc, pewnie poleci moj ulubiony program o nastoletkich ciezarowkach :-D takze do klikanka pozniej :*

reklama
po dzisiejszej nocy też jestam śpiąca.... pójdę chyba posprzątać łazienkę....

Veronique, dobrze, że u Ciebie wszytko w porządku - może też i z nowymi tabletkami ta infekcja szybciej minie....

No ja w kuchni naczynia zmyłam i zrobiłam mężowi kawkę,bo juz wraca,ale jak to ja "kaleka" oczywiście zalałam sie nią dobrze,że na brzuch mi nie poleciała :-( tylko na podłogę i kapcia :-)
balkan hihi no z tymi obcasami to teraz będzie ciężko :-D dobrze,że ja kocham adidasy i japoneczki w lato cacy mi tak się podoba,ale pewnie zamarzę,żeby sie fajniej ubrać w niedzielę np a tutaj zonk :-D będzie,bo już nóżka może w ciepło puchnąć :baffled:

Ostatnia edycja:
Echhh pewnie ciśnienie skacze raz mróz na na plusie temperatura :baffled: pomiziaj ode mnie brzusio i połóż się :*:*
balkan ja pierdziele co za debile :baffled: przecież to jest chore ,,,od dawna było,że mlesio kobietek służy wiadomo do karmienia naszych kochanych bąbelków a nie cholera do produkcji lodów :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, wstawiłam pyry, żeby się powoli gotowały, położyłam się na chwilkę i mi oczko uciekło, no i spaliłam pyry. Śmierdzi jak cholera;) Ale moje kochanie przyszło, garnek umyło i powiedziało, że się nic nie stało;) Kochany jest:)

reklama
Witajcie dziewczynki kochane , ja dzisiaj czuje sie jak nowo narodzona po wczorajszych bólach i meczarniach , przestrzegam zeby sobie tego pilnowac i nie dopuscic do tak potwornego zaparcia , myslałam ze na pogotowie pojade zeby mi cos pomnogli ale udało sie z tymi czopkami pomogły :tak:

Córka poszła mi przyniesc nastepna dostawe ciuszek dla maluszka za czekoladke ale sie ciesze zaczynam kolekcjonowc rzeczy

mam nadzieje ze w czwartek dowiem sie co tam mamy w brzuszku na usg , ze dzidzia mi pokaze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry