• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

psocia łooo matko dobrze,że Tobie się nic nie stało!!! A pyry się obierze kolejne i będzie gut :-D ;-)
marzencia no to dobrze,że juz sie czujesz lepiej,może jedz więcej jabłek mi pomagają a miałam cholerne problemy z tym również

reklama
Marzenko, to świetnie, że już o niebo lepiej:) Ja staram się zapobiegać wcinając musli wielozbożowe i otręby, pomaga:) I trzymam mocno kciukaski za wizytę:)

Sis, Marcinek się śmiał, że już zje samo mięsko z kiszonymi ogóraskami;) Tylko w całym domu śmierdzi, wietrzymy;)

Psocia, rzeczywiście kochany ten Twój mąż..... :) dobrze, że nic się wiecej nie stało....

Marzena, ja się już kiedyś naczytałam o zaparciach w ciąży - łącznie z tym, że może to byc niebezpieczne dla dziecka - oczywiście w ekstramalnych przypadkach - więc uważaj na siebie....

Hej piłeczki:) ja dopiero usiadłam i nożki wyłozyłam.. cały dzień coś robiłam:)
Marzenko, to super że juz lepszy humor masz.. a widzisz, martwiłaś sie jak sobie poradzicie...a tu ciuszki same przychodzą do was:):):-)

dodi Ty nie łaź tyle bo urodzisz w czerwcu !!!!!!!!!! :-D
psoteczka mojej mamy ogórków już dawno nie mam pochłaniałam je strasznie szybko :-( :-D więc już pędzę do Was na obiadek hihi wezmę cos dobrego na deserek

ojej... a ja własnie nabrałam ochoty na wszystko..... to znaczy na nic konkretnego, ale tak bym poszła do lodówki i zjadła kawałek sera, może wędlinki i zagryzła żelką.... chyba zamknę kuchnię na klucz - koljeny posiłek za godzinę - obiad z mężem - dziś łosoś......

reklama
A mnie to do ogorkow nie ciagnie ,na poczatku ciazy tylko raz zjadlam caly sloik a teraz to wszystko co na slodkie i serki ,jogurciki ,owocki i te sprawy najbardziej teraz jem kisielek...:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry