• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Siostra, to kontroluj co 15-20 minutek i jak coś to dzwoń Słonko:*

Mailuj, hehe:) to widzę, że my wszystkie jesteśmy ciut zakręcone;)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!

Caly czas Was podczytuje, choc juz bardzo dawno sie nie udzielalam.
Mielismy z mezem ostatnio sporo przygod. Lacznie z moim pobytem w szpitalu. Ktoregos dnia mialam male plamienia i pojechalismy na pogotowie. Tam okazalo sie, ze skrocila mi sie szyjka macicy i zatrzymali mnie na kilka dni. Spedzilam prawie tydzien pod kroplowka i dodatkowymi zastrzykami w d... i mnie wypuscili. Teraz mam nakaz absolutnego lezenia. Najwazniejsze, ze synek ma sie dobrze. Mielismy juz robione polowkowe i wszystko ok :) Lekarz stwierdzil tylko, ze lozysko mam dosc nisko ulozone i jesli tak pozostanie przez kolejne miesiace to bedziemy planowac cesarke.

Ciesze sie, ze u Was w miare dobrze!
Nie moge juz sie doczekac lipca!

Buziaki!

cześć kochane! wreszcie klapnęłąm. Dziś byłam pierwszy dzień w pracy po feriach więc możecie wyobrazić sobie jak wspaniale się czułam ( uczę w szkole) wśród tłumu młodzieży hałaśliwej po 2 tyg ciszy, błogości, słodkoći itd itp:) No ale jeszcze ciuupkę dni i na zwolnionko:) Jak tam to ciśnionko u Orchidei?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry