Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
balkan nie zamykaj kuchni no co Ty takie nasze uroki ciąży teraz Teśkaja od początku kapuchę i ogórki mogę jeść kilogramami słodkie no czasem rogalik czy wafelek owoce też ale kwaśne kocham najbardziej
Psotka ty się nie przejmuj pyrami. Ja dzisiaj poszłam do sklepu bez pieniędzy. Zrobiłam zakupy w mięsym- tam można płacić tylko gotówą, no i jak się wydało to wzięlam paragon i powiedziałam pani, że zaraz przyniosę. Po czym poszłam na zakupy spożywcze bo byłam przekonana, że mam kartę. Zrobiłam zakupy i okazało się że karty nie mam hi hi. Pani zablokowała kasę na 5 minut, ja zadarłam brzuchola i poleciałam do domku po kaskę ;-) Także i mnie ogarnęła ciążowe wariactwo;-) Orchidea, Wydusia i Veronique trzymam kciuki za wasze dobre samopoczucie:-)