reklama

Lipiec 2011

reklama
pani w recepcji powiedziala mi tak:
samo badanie 220
badanie + echo serca - 300
a plytka dodatkowa 100 :(

Ale raz mogę chyba zaszaleć, zwlaszcza ze mam odlozone na wydatki zwiazane z ciaza :-)
A pamiątka bedzie na lata :-)
No i rodzinka zobaczy, akurat nie bedzie ich w Polsce, jak wrócą 19-go to sobie maluszka poogladają :-) Zawsze to inaczej niż zdjecie :-)

Hanami, gratuluję synka :-) I super ze na wizycie wszystko w porządku :-)

Co do badań, ja też bylam dopiero raz badana. Lekarz wychodzi z zalożenia że jak się nic nie dzieje, to po co grzebac ;-)

Sis, nie ciśnij, nie wolno.

Corin, pewnie, że tak, piękna pamiątka:) A jak zrobisz dokładne badanie serduszka dzidziusia, to będziesz spokojniejsza. Mnie bardzo uspokoiło to badanie:) Kardiolog mi powiedział, że serduszko Dawidka ma 1 cm:) Aż się poryczałam normalnie;)

Ostatnia edycja:
No nie ciskam raz tylko bo mnie swędziały :zawstydzona/y: i zaczęło lecieć wtedy
Ja tez myślałam czy nie zrobić echa serca ale tutaj nie będę płaciła w Wielkanoc będziemy u rodziców to mama ma załatwić mi echo dla dzidzi mam nadzieję,że wypali to i mi tez zrobia od razu ...

Ostatnia edycja:
Sis, jeśli Ty masz problemy z serduszkiem, to lepiej sprawdzić, będziesz miała spokojną głowę:) A przeżycie, jak na USG u gina:) Ja chyba z tej radości, że mały ma zdrowe serduszko, bardziej ryczałam u kardiologa;)

HANAMI ty z polozna mialas wiecej wizyt? ja ja widzialam tylko raz na poczatku jak mi dala skierowanie na pierwsze USG i tyle, wyobrazam sobie to inaczej, no ale dobra. Co do wazenia to dziwne ze cie waza na wizytach bo moi to chyba nawet wagi nie maja w gabinecie tylko sie mnie pytaja, a jak im powiem ze nie wiem to mnie zrabia :/
mi tocolog zrobila pierwszy raz usg teraz jak bylam, ale dlatego ze fajna byla, a tamten kolo nawet sie nie pytal mnie jak sie czuje :/ takze rzeczywiscie podchodza do tego troszke na odczep sie, tak jak babka z USG jak sie pytalam jej czy wszystko ok bo plamilam to nic nie tlumaczyla tylko powiedziala ze jak USG wyszlo dobrze to jest dobrze :/ wiadome ze sie martwie i chcialabym wiecej wyjasnien a oni to tak tasmowo robia ,eh./..

Corin super ze bedziesz miala wczesniej i jeszcze z mozliwoscia nagrania. Ja chyba bym poswiecila kaske jesli masz i nagrala to, jednak pamiatka na cale zycie i koniecznie zrob pozniej kopie w razie czego gdyby sie zniszczylo.

No już mówiłam mamie zorientuje się przed świetami jaki będzie kardiolog i zrobią mam nadzieję,niestety 400zł czy 220 nie dam bo nie będę ażtyle miała żeby sobie pozwalać na takie cuś ... zycie

a ja nie będę robić echa serduszka, Amelce też nie robiłam i było OK. Zaufam lekarzowi jak mówi że jest zdrowe i wali jak młot to musi być dobrze:-)

Zupka pomidorowa zjedzona, na drugie nie mam pomysłu ani nawet checi.
Takiego mam lenia
Iwonuś moja też nadaje jak kataryna czasami to chciałoby się ją jakoś wyłączyc:-D
to chyba taki wiek bo mam nadzieje ze juz gorzej nie bedzie

reklama
Hej... codzinnie mnie ktoś goni z czymś...jak sobie o 12 was czytałam to zadzwonili do mnie, że jadą nam zakładać licznik do prądu na dziełkę i musiałam szybko się ubrac i tam jechać dać im klucz do skrzynki.. mówię wam, nawet poczytac w spokoju nie dadzą:)

Ja badanie podwozia (macanko), miała tylko na pierwszej wizycie w 8 tyg ciąży.. teraz tylko usg, ale jak dostaje opis badania to tam wszystko jest wyszczególnione, szyjka macicy też:) u mojego lekarza 4D kosztuje 200 zł z nagraniem na płytke, ale ja raczej nie pójdę na to..i tak na każdej wizycie mam usg, i lekarz zawsze zrobi mi ładne zdjęcia w 3D w cenie badania (100zł) więc pamiątka będzie w postaci zdjęć:)

A mnie mamusia robi dzis fasolkę po bretońsku...mniam chodziła za mną juz dłuższy czas:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry