reklama

Lipiec 2011

Nil ja też nie przepadam za mięsem, lubię zupki, zapiekanki różnego typu, kluseczki różne, a mięsa to może dla mnie nie być. Wiesz myślałam o tym ale ja mieszkam jakieś 14 km od miasta i myślę że to może być problem w zime jak będzie maleństwo. Mój mąż jest gościem w domu więc nie bardzo będzie to dla mnie wygodne. A w mojej okolocy nie ma żłobków, tylko przeczkole od 4 lat :-(

reklama
witam ponownie:-)juz nadrabiam te 3 godz, jejku teraz to dopiero plecy mnie bola:-(kupilam sobie warzywa na patelnie i szprotke w pomidorach;-)jakie kolejki wszedzie:wściekła/y:cukier dorozeje i dlatego ludzie pakuja cale wozki a w biedronce na osobe mozna kupic 10 kg w tesco 30 a carrefourze 20:wściekła/y:jak tak dalej bedzie zrezygnuje z robienia zakupow bo ile mozna stac....

Hej anula podsunełaś mi pomysł, ja mam kalafiora w różyczkach, wię go na parę a póżniej przepyszna zasmażka z masełka i bułki tartej:tak:
Nil masz rację dzieci w tym wieku różnie to mogą odebrać, więc niech jeszcze pobędą z nami i tak mają skrócone dzieciństwo bo już do szkoły muszą iść od 6 lat :-(

Dziewczyny zauważyłam że czasami mam na coś ochotę a nie wiem na co, wtedy wystarczy wejść na bb i już mnie wiadomo:tak:

wiadomo* bez mnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry