• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Iwonuś, tylko ja jestem w innej sytuacji, u mnie w rodzinie są same wady serca i dlatego robiłam to badanie.

Orchidea, jestem pewna, że Twoja mama to załatwi:)

Ostatnia edycja:
reklama
Pippi jeżeli chodzi o możliwość nagrania usg na płytkę to na pewno musi być usg które ma taką możliwość... Mój gin ma usg bardzo dobrej jakości, ale np. nie ma możliwości nagrania badania bo już się go pytałam. Chociaż mówił, że jakbym chciała to mogę do niego do szpitala wpaść i tam ma taką możliwość, więc może tym razem go dokładniej o to podpytam...

Nil żebyś wiedziała przydałby się taki przycisk ON/OFF :-D, ale lepiej żeby mówiły i były odważne jak gdzieś pójdą :tak:, myślę że nie będzie problemu z zadomowieniem się w przedszkolu :tak: dziś też mam pomidorową a na drugie nie mam pojęcia ale muszę coś wymyśleć bo mój mąż jest mięsożerny

Podziwam was, że chce wam się robić dwa dania... ja to przeważnie jedno robie.. (nie ma tak dobrze hehe) ale zupy to najczęsciej jak jestem sama..bo mężuś też nie wyobraża sobie obiadu bez mieska:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry