reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

margerita nie mam zadnych tabletek rozkurczowych, tutaj nospy w hiszpanii nie ma i to wlasnie jest wkurzajace, bo wy polecacie kosmetyki dla niemowlat, pieluchy, lekarstwa itd a ja tego kupic nie moge :-(
zobacze czy jak poleze w lozku przez dzien czy przejda te skurcze czy nie, jak nie to jutro pojde do lekarza. Najwazniejsze ze to co mnie tak bolalo juz nie boli. Kumpela ktora ma synka 1.5 roku mowila mi ze jak byla w ciazy tak nja nera bolala ze umierala z bolu, na usg sie okazalo ze dzidek jest dokladnie oparty o nerke i lekarz powiedzial ze musi czekac az zmieni pozycje, na to rady nie ma

reklama
mailuj nie no :-D nie popadajmy w paranoje, jak mi sie pogorszy pojde do lekarza i mi cos przepisze rozkurczowego :-) ale dziekuje za szczere checi ^^

a teraz ide zjesc snidanie zebym nie padla, wczoraj juz mnie chyba zbieralo bo nie mialam apetytu :-(

Corin teraz jak napisalas ze dzieci zazyczyly sobie frytki na obiad to mi sie przypomnial Sebek jak mowil ze chce pietruszke :-D ahaha

haahahahahah niesamowity :-D a ja jadlam kwiatki w podstawowce bo bawilam sie z kumpela ze bylysmy kucykami :-D no zobacz ze do tej pory jeszcze zyje :-D

mailuj kochana :* to teraz mi przypomnialas ze mama ma mi ksiazki wyslac, te dwie ,,ciezarowka przez 9 miesiecy i dzieciozmagania" to powiem jej zeby jedno opakowanie nospy wlozyla :-) a ciebie nie bede fatygowac i glowy zawracac :-) i dziekuje jeszcze raz za szczere checi pomocy w potrzebie

Witajcie kochane. Mój Pol wraca od jutra do pracy i będę z wami więcej. Mi się czasem zdaje, ze on próbuje się nachapać mojej uwagi, zainteresowania i uczuć zanim urodzi się księżniczka. No chyba, ze się zakochał znowu:-DTeraz jest u lekarza na okresowych, a własciwie wraca.
Obiadku jeszcze nie ruszyłam. Maciek wraca o 16tej i na ta robie obiad. Wyciągnełam szyneczkę z zamrażarki.
Pogoda przecudna . Otworzyłam drzwi na balkon i poustawiałam kwiaty w słońcu niech łapią))))))))))))))))))
Emko niech ci przejdzie kochana. Moja księzniczka wali mi głowa w szyjkę tak intensywnie , ze leżę z doopą do góry bo zaczyna mnie brzuch wtedy boleć jak na @. Ale gin mówił, ze nic się z szyjką nie dzieje.
Corin,mailuj, marzenka i wszystkie aktywne których nie wiwdze. Miłego dnia kochane

reklama
Do góry