reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Miczka ..Kochana tulam mocno:* i bardzo współczuje, światełko dla babci (*)

em_ka kuruj się czym prędzej i zdrowiej nam szybciutko!!
Nareszcie ..zupka ugotowana, chałupka odgruzowana (prawie), pisze prawie bo ja - mądra gąska -najlepiej cała od razu chcialam na błysk posprzątac. no i skończyło się na okropnym bolu pleców, także teraz siedze i kwicze. Zamiast rozłozyc sobie to sprzątanie jakos rozsądnie to nie..porwałam sie z motyką na słońce i teraz mam za swoje.
Dziewczynki tak zinnej beczki: ogladałam dzis kosmetyki dla maluszka, spodobały mi sie te z firmy nivea i hipp ale jak czytałam na opakowaniu, np. żelu do mycia to jest napisane ze stosowac po pierwszym miesiącu. no i teraz sie zastanawiam co kupic maluszkowi, ostatnio pisałyscie o oilatum? sprawdza sie? mozna go stosowac od pierwszych dni zycia?

Ostatnia edycja:
Mój mąż nabroił wczoraj, ale dzisiaj się postarał, żebym nie była smutna, zadzwonił do pana doktora, pogadał i bez problemu przepisał nas z 15 marca na 10 na połówkowe, żebyśmy mogli pójść razem:) A mi ten nasz ginek powiedział, że nie może zmienić terminu wizyty;) Wczoraj myślałam, że go uduszę, a dzisiaj kocham go jeszcze bardziej;) Ale ciiii, żeby sobie nie myślał;)

Pączusia jeszcze nie zjadłam, więc na moim koncie na tę chwilę 0;)

Miczka, tak mi przykro, dla Twojej babci
[*]. Tulę:* Tak czasami Kochana bywa, my nie zdążyliśmy powiedzieć nawet babci mojego męża, którą bardzo kochałam, że będziemy mieli dziecko, a zawsze mówiła, że najbardziej pragnie dożyć narodzin naszego dziecka, mój Marcin był jej ukochanym wnukiem... i niestety, doczekała się prawnuków u wszystkich, tylko nie u nas, ale teraz wiemy, że czuwa nad całą naszą trójką. Twoja babcia też będzie się teraz Wami ,,opiekowała".

Ostatnia edycja:
Miczka
[*] dla babci

maqnio ja rozumiałam to ,od 1 mies zycia' jako od poczatku 1 mies czyli od narodzin. Myślę że byłoby wtedy napisane po 1 mies tak jak np. na ziaji. Ja używałam hippa od początku i byłam bardzo zadowolona. Nivea uczuliło moją córcię

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
nil ja tez tak myslalam,:-)ale z drugiej strony co takiego moze sie stac jak uzyje sie go dla nowonarodzonego maluszka? ja mysle ze nic. a pewnie producenci tak pisza zeby w razie co zabezpieczyc swoj tyłek jakby jakies uczulenie czy cos innego wystapiło u bobaska.

Do góry