reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Mamuśki i Bąbelki!!
ja się dzis już żegnam, buzi w brzusi na dobranoc i proszę trzymajcie jutro za Różyczkę kciuki - mamy wizytę na 16:30 :)
cmokam!

marzenka cudnie ze z dzidzia wszystko dobrze, ja tez zawsze rycze:) i na boga kobitko nie trzymaj nas tu w niepewnosci i pisz płec:-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Marzenko, świetnie, że maluszek zdrowy! Z tym płakaniem u lekarza, to już wiesz, że Cię rozumiem, ja też beczę;) I jak synuś?

Maqnio, Różyczko, kciukaski zaciśnięte ooooo tak mocno:)

Hej kobietki:) Wszystkim połóweczkom gratuluję wrażeń i cieszę się ze wszystko pieknie poszło. Ja do środy czekam:)
Tłusty czwartek mnie rozleniwił, chyba mała przytyła dziś z 50 gram hahaha

ło Jezuu;) No to pięknie:) Śliczne imię wybrałaś:) To coś czuję, że te moje przewidywanie, co do Orchidei, też się nie sprawdzi;)

Ostatnia edycja:
marzenka o jaaaaaaaaaaaa bosko!!! super!! no to tatuś faktycznie bedzie miał w domu sam babiniec!! wielkie gratulacje!!

no to spokojnie mogę uciekać:-)
katerinko..jutro bede doczytywac jak u ciebie po wizycie:)

za wszystkie kciuki dziękujemy!!!!!!!!

Ja juz jestem. Nasmarowałam mega długiego posta i mi wszystko wcielo!!! :wściekła/y:
Zaczne od nowa :baffled:

Danuska dziekuję za pamięć :* i ciesze się, że Twoja córcia nadal jest dziewczynka, to tak jak moja :-) Chociaz ta babka co mi robila USG (panstwowo), byla jakas dziwna. Monitor sobie odwróciła w swoja strone i tylko sobie cos gadala pod nosem i mierzyla tez tylko dla swojej informacji. W koncu powiedziala, ze jest wszystko dobrze. Zapytalam - a co ma miedzy nózkami? (bo poprzednio co dowiedzialam sie ze bedzie dziewczynka to bylam u faceta prywatnie) a ona - a czy to wazne...? Ale sie wkurzyłam. Wiadomo ze najwazniejsze zeby zdrowe bylo ale to chyba normalne ze przyszla mama jest ciekawa czy malenstwo jest chlopcem czy dziewczynka? :nerd: No to powiedziala w koncu ze nic nie widzi miedzy nogami i chyba dziewczynka, ale ze to nigdy nie wiadomo. No ekstra sympatyczna, nie ma co! :dry:
Nastepnym razem pójde do tego lekarza co wczesniej - prywatnie. Wizyty nieporównywalne!!!
Dzidzia wazy 411g, tetno 130/min, 16 cm (jakos malo mi sie wydaje, ale moze ta babka zle zmierzyla, nie zdziwilabym sie) i wszystko inne tez bardzo dobrze. Uff... :-)

Gocha ciesze sie, ze synek zdrowy :happy2:
Maqnio - trzymam &&&&&&&& za wizyte jutrzejsza!
Gina witaj! A chłopiec czy dziewczynka? bo napisalas ze juz po połówkowym...

reklama
Do góry