reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
NiL pewnie ma umowę podpisaną z nimi i dlatego tak robi olej to przecież witaminki możesz kupić bez recepty a bierz te które Twojemu organizmowi pasuja a nie lekarzowi
psoteczka hahahaha to idziemy razem na badania bo ja idę mocz sobie zrobić i morfologię też w pn wczoraj już kubeczek zakupiłam na siuśki hihi

NiL, no to pewnie jest dogadany z firmą farmaceutyczną.

Orchidea, no ja mam zapas kubeczków, Marcin mi specjalnie kupił, żebym nie zapomniała, no ale nie była bym sobą, gdybym czegoś nie wywinęła… i tak ostatnio zrobiłam numer przed badaniem, daje kobiecie to skierowanie, a ona się mnie pyta, gdzie mam mocz i wtedy mi się przypomniało, że miałam rano zrobić do kubeczka... Wyciskałam chyba z półtorej godziny w tej przychodni, hehehe:) Wyobraź sobie mojego męża, myślałam, że go zabiję... śmiał się, jak głupi jakiś i mi gadał, Kotek kupiłem Ci pojemniczki, masz wszystko pod reką, a Ty jeszcze zapomniałaś, że masz tam nasiusiać...

Ostatnia edycja:
Ja biorę Elevit - Pronatal. Takie mi zapisala, zeby dodatkowo zmniejszyc nudnosci i bardzo dobrze sie po nich czuje. Jak kupowalam to bylo tylko opakowanie 100szt i za takie zaplacilam jakies 80zl mniej wiecej.

Psotka
, tak czytam, ze Twoje kochanie caly domek wysprzatalo, ze az sobie zaczelam wyobrazac jak nasze mieszkanie bedzie wygladalo jak juz sie nie bede mogla ruszac i moj Mis bedzie musial sprzatac....:baffled::szok: Masakara :-D Ten moj to taka cholera ze wszystko na predce zrobi, po lebkach, zeby tylko mogl usiasc do gry... :-D Zazdroszcze Ci :sorry2:

Katerinko, wstyd się przyznawać... ale mój mąż sprząta dokładniej niż ja, więc o czystość w domku nie mam się co martwić;) Tylko wiesz, do wszystkiego musielismy dochodzić, bo jak mieszkał z mamusią, to ona za niego wszystko robiła, no i jak zamieszkaliśmy razem, to się zdziwił, bo od razu mu powiedziałam, że ze mną tak dobrze mieć nie będzie i podział obowiązków musi być;) Myślę, że Twój mąż też stanie na wysokości zadania i się będzie starał:)

Ostatnia edycja:
No to ja będę braął co drugi dzień chyba,badania dobre jak narazie miałam... dziękuję dziewczyny za pomoc !!!! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:**: macie u mnie po litrze mleka hihi
NiL no kup te co Ci odpowiadają ;)
katerinka mój sprząta czasem ze mna w soboty,ale właśnie łażę po nim i mówię a tutaj juz a tutaj odkurzyłeś a on sie wkurza na mnie strasznie :zawstydzona/y:
psocia ja jestem cholerna pedantką i mi w zlewie jeden kubek nieumyty przeszkadza,więc wyobraź sobie jak on mieszkał z mamą a teraz ze mną jaka to różnica :-D powiedział,że on i dziecko będą mieć przerąbane (obym zmieniła podejście do tego sprzątania,bo to jest serio straszne) :-(

witjcie brzuchatki :-)
w koncu do Was zajrzałam nie mialam jakos nastroju siedziec przy kompie
widze ze wy tu o witaminkach
ja biore matruelle, ma kwasy omega 3 i nie mam po nich zadnych dolegliwosci a kosztuja ok 50 zł
co do sprzatania to moj M łazienke czyscie i kibek domestosem zebym nie wdychała tego swinstwa
a u nas remont na dole wiec nie sprzatam na razie bo sie roznosi kurz i brud ale juz jutro koniec;-)

reklama
Orchidea, ja,nawet jak coś mi nie pasuje, nic po moim nigdy nie poprawiam, bo wiem, że by się wkurzył i więcej nie sprzątał, więc go zawsze chwalę, że tak wysprzątał, że aż się świeci:)

Corin, ja właśnie jodu za bardzo nie mogę przy chorobie hashimoto.

Ostatnia edycja:
Do góry