reklama

Lipiec 2011

Żeby nie pominąć żadnej, przeżywającej egzamin ze swoją pociechą, mamy napiszę ogólne, że trzymamy z Dawidkiem OoOoooOooOoOoo TAK mocno kciuki za Wasze dzieci!!! :)

Uciekam na śnaidanko do babci, a później muszę gdzieś kupić rastopy ciążowe;)

reklama
Hej dziewczyny porannie!chociaz wedlug waszego wstawanie to juz nie takie porannie:-)sestnko a ja jutro ide na glukoze jakos to bendzie chociaz ide w ciemno :tak:3mam kciuki za te dziewczyny ktore maja dzis wizyty ,niepamietam kto ,wybaczcie.konwalijko gratuluje 3 trymestru!

orchidea no właśnie już się zadeklarował, wczoraj stwierdził, że "jestem nieodpowiedzialna", że wogóle o tym myślę - hmm.. aż mnie to zabolało nie ma co, ale skoro się wyrywa, niech myje, a jest co, bo aż 12 okien, z czego 4 od podłogi do sufitu :-)

margerita, ja aż boję się na wagę stanąć, jutro chwila prawdy

sestina, ja też jutro na wizytę i już się doczekać nie mogę, a muszę cały dzień wytrwać, bo też z Pawłem na każdą jedziemy..ciekawa i ja jestem jak maluszek urósł.. już ostatnio był spory :)

Teśka - zalezy naprawdę od wrażliwości na słodkie. Nie powala ale spokojnie, nieduzymi łykami ale tez nie rozkoszując się to wchodzi.Myślę ze mozna i w trakcie plasterkiem cytryny zagryzc i po jak mdli.Po jak na koniec polizałam cytrynę to juz nic nie było czuc posmaku "lukru" .Aha , i nie pobierali mi krwi przed, tylko po glukozie, inaczej niz myslałam

Hej Babelki te duze i te w brzuszkach!!!
dziekuje za wszystkie ciepłe słowka wsparcia:*:*:* ogladałam wczoraj apocalytpto i pół nocy mi sie sniło, ze mnie tak gonia, masakra!
dzis ciutenke lepiej...ale chyba złapałam jakas infekcje bo teraz oprócz bólu, jeszcze piecze - bomba.
wydrusiu mocno trzymam &&& o taaakkkk mocno za wizyte:*
psota:* biedny ten Twój jezorek, oby antybiotyk pomógł:* ja stwierdziłam, ze co do wstawania to po prostu nie moge tyłka podnosic nawet na chwlie, w ta niedziele przekleta pochodziłam po domu moze z 10 min. - i mam teraz za swoje.
orchidea &&&&&&&&&&&& tak mooooocno zacisniete za pomyslna wizyte:* a ta przygoda w markecie - straszna...
mailuj, margeritka &&&&&&&&&&&& za Wasze dzieciaczki:)
corin lez kobitko jak najwiecej, zeby brzuszek był spokojny i co tam Sebol zmajstrował?

cała reszte cieplutko witam!!!!

Ostatnia edycja:
Cześć Bąbelki :-))
Chciałam się Was zapytać ... kurczę skonczyły mi się witaminki .... Mama Falvit :) i nie chcialam kupowac koljnbego opakowania bo posiadam w domku nowe opakowanie Feminatal N i nie wiem czy moge brac spokojnie ten Feminatal F no bo pocoma sie zmarrnowac jak mam cale nowe opakowanie :) ...tylko ze w skladzie tego Feminatalu N jest kwas foliowy i nie wiem Feminatal N - O produkcie . Maqnio :-* zagladalas do skrzynki ? No ja z tych nerwow bylam dzisiaj na poczcie i Pani powiedziala ze przesylka maxymalnie do dzisiaj powinna dojsc :D jak melzus wroci niej zobaczy czy w skrzyneczce nic niema

Ostatnia edycja:
Hmmm,to troche dziwne ze przed niepobieraja bo jak oni porownaja:confused:no ale to pewnie zalezy gdzie,mnie benda musieli i przed pobrac bo mam skierowanie tez do ogolnego badania krwi,

reklama
Niczka no i co z siostra Kochana?
margeritka od niedzieli tak mnie krocze boli, jakby miało za chwile peknac, dzwoniłam wczoraj do gina, przepisał mi od dzis kolejne prochy rozkurczowe i jak do jutra nie pusci to znowu chce mnie wziac do szpitala:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry