reklama

Lipiec 2011

Bedzie myusiala zrobic ten test Pappa ... :/
No ale wiesz to sie nie liczy byle bby wiedziec ze ten maluszek jest zdrowy...
A dlaczego doktor tutaj w polsce nie zmierzyl tego nie mam pojecia :| hmmm moze tak jak rozmaw3ialysmy wczoraj rzeczywiscie tak sie ruszal ze :/ byl problem ze zlapaniem tego :( odcinka ...
Jutro wizyta z Pedzlem u weterynarza... a ja chyba udam sie do lekarza bo mnie od dwoch dni w nocy tak kolana bola jabym nadwyrezyla i to chyba stawy... :( nie wiem co to jest wiem ze jak poduszke mi wypadnie to boli jak jasny gwint :(

reklama
maqnio ja wiem ,że Ty masz szew itd ale chciałabym Cię chociaż z lekka uspokoić ja w ciązy z synem mialam takie bóle w kroczu ze wstac nie mogłam i o niczym to nie świadczyło .Trzeba być dobrej mysli. Kurcze wspólczuje Ci naprawde :*

margeritka dzieki Kochana:*staram sie byc dobrej mysli, nie wiem moze za bardzo panikuje...w kazdym razie stwirdziłam, ze chocby sie waliło i paliło tylka z łózka nie podnosze.
Nika oby Pedzelek wyzdrowiał, a test na pewno wyjdzie poprawny:)

margerita, zapomnialam o twojej córce. Trzymam i za nia kciuki i za wszystkich dzis zdajacych o których nie pamietam

Co do mojego syna... szkoda gadać. Nawet nie chce mi się roztrzasac tematu, dał popis pierwsza klasa, dobrze że nic nikomu sie nie stało.

maqnio każda z nas by panikowała..martwienie się o maluszka to jak najbardziej normalna sprawa.Zobacz jaką Ty masz powazną sytuację a z jakimi ja czasami bzdetami wylatuje:dry:Masz rację leż i w ogóle nie wstawaj.
Corin dziękuję córka własnie zadzwoniła,że juz po wszystkim.

Maqnio, ma nadzieję, że żadne kataklizmu z łóżka Cię nie wygonią, więc leż......

idę na długi spacer - napierw odebrać dowód rejestracyjny i osobisty (jak już będzie), resztę badań, a potem zakupy.....

Veronika, nie wiem, co z siostrą, ale test Pappa trzeba robić w tym samym dniu co USG, bo te badania idą w parze, a poza tym ten test to czysta statystyka - ja sama robiłam, żeby mieć święty spokój, ale sama znam przypadek, gdzie USG i Pappa wyszedł kiepsko, a dzieciak zdrowy, jak ryba....

Wlasnie dzwonila Nika, głos ma jakby przebiegła maraton ale w miarę zadowolona. Dzięki za wszystkie kciukasy. Corin super ,że pamiętalaś. Sebek pewnie wyłaczył na moment myślnie, ale mu wróci. takie stany to podobno normalne w tym wieku.
Margaretko już się nie stresuj :-)
Maqnio poleżysz i będzi lepiej
Psotka a może lody na język pomogą?
Veronique jedz bez obaw
Konwalianka urósł na pewno w sam raz :-)
Ja wizytę mam dopiero 20 więc terqaz trzymam kciuki za Wasze. Jutro szkoła rodzenia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry