reklama

Lipiec 2011

reklama
Wydrusiu i USG nie bylo ... mi zawsze moja Ginekoloza powtarza a co ma powiedzic kobieta ktora ma 5 dzieci z 6 jest w ciazy mieszka na wsi musi wszystko zrobic i ma meza pijaka ....
Jak tak bardzo sie uzalam nad soba zawsze mowie sobie ... ze niektore kobiety ... to naprawde nie maja czasu nawet porzadnie za przeproszeniem baka puscic a nie myslec o takich bzdurach jak ja mysle ...
Duomox bralam PRZED ciaza na angine ropna ale z tego co wiem .. duzo lekarzy przepisuje duomox ... jest bezpieczny ... sporo kobietek w ciazy go bierze Psotko tutaj znalazlam "Duomox jest jednym z dwóch antybiotyków dopuszczalnych w ciąży i okresie karmienia. Skoro lekarz zdecydował, że potrzebujesz antybiotyku, to bardzo nierozsądne byłoby to zlekceważyć. Podczas brania antybiotyku zaleca się także picie dużych ilości płynów na dobę, ok. 3 litrów, zwłaszcza dotyczy to kobiet w ciąży i karmiących, przyjmujących antybiotyki"

Ostatnia edycja:
psota ja bralam w ciązy w 21 tyg chyba jakos tak na zapalenie ucha 2 razy po 1 tanbl. 1000g spokojnie jest bezpieczny w ciązy na bazie panicyliny czy jakoś tak... tez sie bralam ale dzwonilam do gina i mowil ze ok. wiec spokonie!!! Życzę zdrówka!

Hej wszystkim!

Nil, urodzinki Misia ma w sierpniu, ale szkoda zeby całe lato bez roweru była, więc kupiliśmy jej na zajączka:) poprzednio miała mniejszy,ale juz z niego wyrosła i niedawno odsprzedałam go koleżance..

Ale się rozpisałyście:)

Werka, ja też mam takie bóle krocza, jakbym była po mefa wysiłku.. ścięgna mnie bolą.. więc to chyba normalne, głowki coraz większe, to nas tam uciskaja:)

Jestem:tak:moj mecz oglada:wściekła/y:
Co do tycia moze macie racje ja wazylam 55 a teraz 68,5
Psota ja nie bralam bo nie chorowalam w ciazy ale tez czytalam ze ten mozna bez obaw:tak:
Wydrusia masz racje,gdy bylam w szpitalu nie bylo miejsc na normalnych salach i lezalam troche z kobieta po operacji tak z 70 lat miala, mowila ze w ciazy wszystko robila z 1 dzieckiem skonczyla zbierac ziemniaki i w nocy urodzila w domu, jedno jak jechala do szpitala a jedno juz normalnie w szpitalu a zaraz po porodzie trzeba bylo wszytsko robic.
Na swieta bylam u tesciow tam ich sasiadka ma dziecko 9-10 mies i jest znowu w ciazy bedzie 6 mies i musi robic wszytstko, malego ciagle nosi bo nie chodzi i tylko u niej chce byc a jak musi wyjsc na chwile prosi tesciowa zeby go potrzymala, ma tez corke 4-5 latka a i odkleja sie jej lozysko powinna lezec ale nie ma jak a maz pracuje natomiast po pracy wypije sobie...

reklama
Co do tej naszej wagi - za kilka miesiecy bedziemy raczej pisac ile to juz mamy na minusie i wtedy oby jak najwiecej :-D

Veronique
musialas tyle przytyc bo Ty przeciez straszna chudzinka bylas..
A z ta szyjka to tez nie mialam pojecia ze sie moze wydluzyc z powrotem :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry