reklama

Lipiec 2011

silvia, kociatka super ze dzidzie zdrowe!!
basieniak super wiesci!!
dodi, mala monis, mnie tez nic nie leci i oczywiscie wkrecam sobie ze nie bede mogła karmic, no ale mam nadzieje ze tak jak u dodi poleci przed porodem:)
em_ka witaj w nieszczesnym klubie piersi w paski:)
corin tylko sie cieszyc ze ciaza przebiega ksiazkowo i oby tak do lipca!!!
mailuj fajny ten twoj malz: ) moj kiedys w kinie zasnał:)
sister :*:* na dobry poczatek:*

reszcie mamusiek buzi w brzusi!

Ostatnia edycja:
reklama
maqnio a zachrapał dokładnie,kiedy przejęta położna opowiadała o kryzysie 7 cm :-) mam nadziej, ze w czasie porodu też będzie mógł pospać :-)

Mailuj, to połozna musiała mowić bardzo ciekawie :-D Ja sie nie bawie w czarnowidztwo, tylko jakieś takie schizy mnie dopadają, może to bardziej zmęczenie dzwiganiem tego mojego calego ciężaru? Już bym chciała przynajmniej koniec czerwca.

Magia, fajny ten wózeczek

Ale mam dzis darcie na zarcie. Kupiłam ptysie do popołudniowej kawki i je pożarłam wszystkie :zawstydzona/y:

Corin jesteś przemęczona . Dziewczyno zobacz ile masz na głowie! I pewnie sama podświadomie dziwisz się, że to wszystko ogarniasz. A ptysie mniam, ja to bym zjadła rurkę z kremem...

Witajcie!Wrocilam z wizyty i niczego sie niedowiedzialam,ani niewypisal mi zwolnienia bo niby niema podstaw ani on mnie nie zbadal tam na dole z tym problemem co mam ,wypisal tylko skierowanie na odzial zeby jutro przyjsc do tej lekarki co chodzilam najczesciej ,to sie zrobi badania i wogole ,juz wiecej do niego nie pojde ,co to za lekrz ,zdenerwowalam sie tylko

Witajcie mamuski kochane ,

Ja juz polatałam porobic wyniki cukier mam dobry ciekawe jak inne mysle ze tez bedzie dobrze jednak EKG wyszło złe a nie mam pojecia dlaczego moze to obciazenie organizmu tylko

reklama
Dzień dobry dziewczyny!

Pomimo zapchanego noska przespałam pięknie całą noc. Dawidek nie chciał się do mamusi odezwać, więc go troszkę pomęczyłam i dał znać, że jest wszystko dobrze;)

Pojechałam dzisiaj na pobranie krwi, był taki chłopczyk, może miał z 5 latek i tak chodził, przyglądał mi się, zerkał, aż nie wytrzymał i mówi: ,,Mamo! A dlaczego ta pani ma piłkę w brzuszku?” hehe;)

Mailuj, Wydrussia, Sestinka, dziękuję:*

Balkan, cieszę się, że już lepiej! Mocno Was ściskam:) Dawidek też nie lubi KTG;)

Corin, Ty się kochana ciesz, że jest cuuuudnie:) Ja nigdy tyle razy w szpitalu nie leżałam, co w ciąży;)

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!

Wszystkie Was ściskam!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry