reklama

Lipiec 2011

Witam :)

Mailuj - taka pogoda jakiej życzysz jest w sam raz
yes2.gif
Chociaz teraz wszystko jest mozliwe skoro w maju snieg pada..
baffled5wh.gif

Corin tylko sie cieszyc, a koszule i szlafrok wykorzystasz za te 2 miesiace, nie zmarnuje sie
wink2.gif

Balkan - ciesze sie ze dzielnie to znosisz, bedzie dobrze, z takim mezem opiekuńczym musi byc
yes2.gif
sciskam mocno i trzymam oczywiscie &&&&&&&
Gocha37 - a czemu lekarz mówi ze to juz za 4 tyg?
Teska - nie dziwie sie ze nie jestes zadowolona z wizyty, co to za lekarz?!
confused.gif

Marzenka - super ze z cukrem dobrze, a to EKG to bedziesz powtarzac czy jak?

Reszte mamus caluje i maluszki tez :*

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Kochane ja tylko chwilowo... Idę na IP bo coś jest nie tak z małą... Dzwoniłam do położnej bo cały dzień noc i teraz daje nieźle popalić :-( kopie i to fest jak siedze czy leże :-( jak chodze jest ok... Położna mnie pytała jak jest ułożona... mówie jej że głową do dołu a ona że mam iść sprawdzić na ktg i usg co sie dzieje... Trzymajcie kciuki

Wydrusiu trzymam kciuki napewno wszystko bendzie dobrze.a ja przez tego glupiego lekrza to sie zdolowalam ,siedze i rycze jak bobr przed komputerem ,czuje sie niepowiem jak jak jakis wyrzutek,czasem mi sie odechciewa tej ciazy wiem ze niepowinnam tak mowic ale tak jest ,to co ze chodze panstwowo to nie znaczy zeby traktowac kobiete byle jak ot byle szybciej ,przepraszam was ale musialam to z siebie wyrzucic

wydrusia trzymaj sie, ale chyba jak sie rusza to dobrze, nie??
balakan lez i dbaj i siebie na pewno dasz rade
corin zebys tylko nie wykrakala czegos bo w ciazy to roznie bywa jednego dnia jest ok a drugiego ..... oby tylko nie zapeszyc, trzymaj sie

Hej dziewczyny dopiero wstałam. Odsypiałam weekend i wczorajszą szkołe rodzenia. Dzis mam gina. Ciekawe jak z moją szyjką...........
balkan sciskam i pozdrawiam serdecznie, bedzie dobrze
Wydrusia idz kochana i daj znać, na pewno wszystko w porządku
Psota oddaj piłke chłopczykowi łobuziaro:-D
Teska współczuję ci tego gina, ja szukałam i szukałam zanim znalazłam normalnego

Moja Emisia tez jakaś dzis ospała, ale skoro ja spałam jak zabita tyle czasu to pewnie fikała wtedy. Daje jej godzinkę i sama ją zbudzę.
Buziaki dla wszystkich aktywnych

Witam ja juz po dowiedzinach kolezaneka az humor sie poprawil, a jak sie zdziwily gdy maly szalal i brzuch falowal az nasluchiwaly z glowa przy brzuchu:-D
Corin ciesz sie ze jest ok a zakup sie przyda:tak:
Mailuj dokladnie taka pogoda mi pasuje;-)
Wydrusia bedzie dobrze;*
Marzenka a bedziesz maiala powtarzane to badanie?
Balkan lez a wszystko bedzie dobrze, dla mnie najgorsze byly poczatki lezenia teraz juz ok:tak:
Emka ja mam rozstepy na udach z dnia na dzien coraz gorsze dzis az sie poryczalam przez to a uzywam kremu i oliwki...
Teska ja 2 razy poszlam na ubezpieczenie i dalam sobie spokoj bo szkoda nerwow a czlowiek malo co sie dowie:-(
Ostatnio ciagle jedlabym slodkie wczesniej tak nie mialam, jak Ł wroci zrobi nalesniki i zjem z nutella:-D

Teska współczuję Ci takiego gina. Nie cierpię takich wrednych lekarzy.
Wydrussia trzymam kciuki.

Ale sobie dogodziłam:) Pochłonęłam właśnie loda Magnum migdałowego. Mniam. Mogłabym z 10 takich zjeść na raz:)

Wisienko a my widzę idziemy łeb w łeb z terminem porodu:) Może urodzimy w tym samym dniu?

Hej Kochane.Wczoraj nie miałam siły pisać.Byłam wczoraj i na usg i u gina,cisnienie mam podwyższone dlatego skierował mnie do poradni ciążowej w szpitalu gdzie diagnozuje się takie przypadki-termin dopiero na 16 maja,wg usg z malutkim wszystko w porządku,główkę ma na górze jeszcze i wagę 1420 g,połozna mówi,ze mało,lekarz,ze w normie jak na 30 tydzień,mama też mówi,że nie ma się czym martwić:),powiedziałam lekarzowi o bólach i skurczach nóg,powiedział ,ze decyzję co do ewentualnego leczenie podejmie jak będę miała wynik konsultacji z tym lekarzem z poradni.Mam odpoczywać i mało chodzić.Oczywiście dał mi 2 tyg zwolnienia jak mu powiedziałam jakie cyrki mam w pracy.Uff tyle dobrze,ze mam spokój.U nas upały się zaczęły i nie dość dobrze to znoszę niestety,puchną nogi:((

Mimi waga jest jak najbardziej prawidlowa;-)
Dobrze ze dal zwolnienie odpoczniesz sobie z tego co wiem sol podwyzsza wiec trzeba ograniczyc...a jakie masz cisnienie?

reklama
Magia może w tym samym ja najchętniej w 38tc:-)
Mimi dobrze, ze masz L4, a waga mi sie wydaje w porządku. Jak mi sie przypomina to rozbiezności są duże w skali normy

Coś się dzisiaj dobrze czuję, aż mnie to dziwi po wczorajszym wstawaniu o 5tej, całym dniu bez spania i SR do 22giej. Tfu juz się nie chwalę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry