reklama

Lipiec 2011

reklama
Anula no mam nadzieję, ze tak zostanie
Ja dziś na 19tą mam wizytę u gina to zobaczę jak moja szyjka. Nawet się nie stresuje bardzo:-)
Anulka ja miałam pierwsze cc i mimo, ze nie bolało to wolę poród SN. No zobaczymy dziś czy Emisia ma zamiar zrobić fikołka i dac główkę w dół
Magia ja stawiam na bezpieczne pełne 37tc.

będę wlatywać co chwilke bo musze popilnować mięska. Mam w kuchni taki półleżący fotel i nic się tam więcej nie mieści ale dzięki temu nie stoję jak gotuję

Mój maly ciagle jest glowka w dol bo zawsze lekarz mierzy pod pepkiem a nogi nad i to sie da wyczuc.Choc kolezanka powiedziala mi ze to nie mozliwe zeby caly czas bylo w dol.

hej Zabeczki!!

mimi super, ze z dzidziem wszystko dobrze, to najwazniejsze a i spoznione zyczonka imieninowe:):):)
wisienka ciesze sie ze samopoczucie lepsze:)
teska ten gin to idiota jakis, zmien go koniecznie:*

moja mała nadal miednicowo,, jutro wizyta wiec zobaczymy czy zmieniła pozycje:)

a i najwazniejsze wydrusia i Lilka maja sie dobrze, nic złego sie nie dzieje, troche mało wód jest, ale gin nie kazała sie przejmowac i pic meliske zeby sie troche wyciszyc to i mała powinna sie uspokoic!

eh ja tez bym chciała sn szybko i bebolesnie najlepiej:):):)

reklama
Ja tez chcialabym SN i raczej tak bedzie ale podobno nie mozna sie nastawiac bo roznie to bywa... Porodu sie nie boje, bardziej jakichs komplikacji przy porodzie i tego by malenstwu sie nic nie stalo. Mialam taki jeden przypadek w rodzinie u mojego brata ciotecznego i przez to teraz tak panikuje :-(Ale nie bede Wam pisac bo to bez sensu takie straszenie.
U Nas na pewno wszystko bedzie dobrze i wszystkie dzieciatka zdrowe jak rybki!!! :-)

Tez chcialabym urodzic po 37 od razu, ale nie ze wzgledu na latwiejszy poród zwiazany z waga dziecka, tylko ze wzgledu na moja niecierpliwosc :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry