reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Jeśli chodzi o zgage to ja chyba jestem mistrzem - mam ją od samego początku i gwarantuje: NIC A NIC MI NIE POMAGA. Próbowałam wszystkiego - zmianę diety, mleko, jogurty, orzechy, migdały po prostu cuda niewidy. Pomaga tylko Renni, ale to tylko chwilowe - na 10, 15 minut... akurat żeby udało mi się zasnąć. Przywykłam już i czekam z utęsknieniem aż brzuch mi opadnie.. lekarz powiedział, że może wtedy przestanie tak dokuczać. Im maluszek większy tym jednak dzieje się gorzej... dziś np po obiadku uciełam sobie drzemkę i po przebudzeniu stweirdziłam, że oprócz zgagi mam coś jakby... wymiociny w gardle!!! fuuuuuuuuuuuj... ohyda!!!!

reklama
konwalianko bo my takie skomplikowane baby jestesmy hihihihi:-)ja mam nicka mojego małza i jak zobaczył ze sie nim posługuje to sie wkurzył, bo on uzywa go w sieci od bog wie jakiego czasu, w grach, na forach itp. i stwierdził ze tak długo pracował na wizerunek swojego "nicka" - taki niby meski - a teraz w sieci beda go kojarzyc tylko z babyboom, pieluchami, lejacym sie mlekiem i zmiana pieluch hihi...:)
alexandra współczuje ja tez mam zgage prawie non stop jednak mleko łagodzi bardzo, pij go mnostwo wiec dzidzia bedzie miałą kosci ze stali:)

maqnio, ach CI faceci a Ty tak bez żadnych skrupułów mu zabrałaś nick! oj nieładnie :-D
ja swój mam od dawna, ale często jestem "konwaljanką', przez "j", ale też się przyzwyczaiłam do tej formy i już mnie nie razi, choć może sugerować, że to od imienia np. Janka :D

oszqrde, a z Twoim nickiem ja mam największe problemy - hehe.. kosmitką? :no: sama siedziałam i zastanawiałam się do czego to porównać :-)

Dziewczyn trzymajcie kciuki!!!!!!!! na pewno słyszałyście albo czytałyście o tym pożarze!!!! to jest koło mnie, ewakuowali już połowę osiedla obok mnie, okna musieliśmy pozamykać bo śmierdzi dymem!!!! straże sobie nie radzą z gaszeniem!!!!!!!!!!

konwalianka ah te nasze nicki ja na samym poczatku dobrze nie doczytałam twojego i juz prawie przechrzciłam cie na konwalijke:) a na zabrałam mu nicka - wredota ze mnie, ale na szczescie malzyk juz sie nie gniewa, mam swojego ale ten jego jakos tak bardziej przypadl mi do gustu:)
patrycja o matko ja tez nic nie wiem o pozarze. Trzymajcie sie tam dzielnie!!! trzymam kciuki zbeby nic sie nie stało:*
balkan rekordy zadziwiające! a ten brzuch to az niemozliwe:szok:

Hej laseczki.
My dopiero wróciliśmy od teśców :-) jestem objedzona na maxa. Od lat mamy taki zwyczaj że jedziemy z życzeniami i małym upominkiem do mamy mojego męża i taki sam prezent kupujemy mojej mamie -taki sympoliczny geścik. ;-)

anula cieszę się że już jest wszystko Ok i że dobrze się czujesz :-)

kwoka super że wizyta się udała i jest wszystko wporządku :tak:

Pati a co tam się u was stało, że taki pożar wybuchł?? co było jego przyczyną??

reklama
Patrycja ja z Jaworzna jestem, nie wiedziałam że w Chrzanowie taki pożar... ugasili już? wiesz coś więcej?

Do góry