mamucica, ja słyszałam, ze na dłuższa metę te łóżeczka nie są dobre, no chyba, ze dokupisz porządny materac.. osobiście w domu mam drewniane, ale turystyczne też musimy zakupić, bo my jesteśmy bardzo mobilni a i rodzinka w różnych kątach Polski
Iwonuś, właśnie ja nie wiem jak to traktować, bo boli mnie pęcherz, ale tylko w nocy jak się załatwiam, w dzień nic; mam problem żeby dojść do ubikacji, taka pochylona idę jak babcia

.. przed ciążą miałam olbrzymie predyspozycje do zapalenia pęcherza, ale teraz nic takiego się nie dzieje.. już sama nie wiem
bawcie się dobrze dziewczyny..
ja jeszcze nie mam weny na obiad, taki leń ze mnie.. no i się wkurzam dzisiaj na mojego P.. jakoś mnie drażni,a do tego jak przez 8 miesięcy nikt nic ode mnie nie chciał i się nudziłam i sama prosiłam o pracę, tak teraz, jak podjęłam się dodatkowej pracy (na zlecenie), to i siostra męża z prośbą abym jej merytorycznie i stylistycznie pracę magisterską sprawdziła (pracuję jako redaktor) (a to jakieś 180stron!) i teraz nie mam w co ręce włożyć.. ech