Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No a ja juz po drzemece i przed kolejnaSpie jak niemowle, wstane, troche sie pokrece i do wyrka. Jestem zdecydowanie za drewnianym, wlasnie poluje na okazje, by kupic to wymarzone. Moze dzis sie uda jak nie , bede bawic sie w mysliwego dalej.
Pisalyscie o poczeciach, jestem wczesniakiem, mialam problemy , by zajsc w ciaze z dwojka , ktora juz jest od dawna na zewnatrz. Kolo 3 lat temu odrzucilam wszelkie hormony, bo poczulam sie po nich zle i zaczelam wchodzic w klimaty menopauzowe, postanowilam zrobic jakis porzadek ze soba, z miesiaca na miesiac czulam sie coraz lepiej. Poniewaz naturalnie nie zachodze w ciaze, to bawilismy sie na calego, jak dzieciaki i tak ponad 2 lata. W pazdzierniku zrobilam sie senna, nienaturalnie senna, potem doszedl bol piersi, szybko sie zorientowalam, ze to nie skutki jesiennej pogody, czy toczacego mnie przeziebienia. Kupilam test, wyskoczyly od razu 2 piekne kreseczki, test zachowalismy na pamiatke. A my coz mielismy mieszane uczucia, ale szybko zamienily sie w euforie. I tak moj maz mowi, ze mam uwazac na marzenia, bo od poczatku naszej znajomosci, a to juz 20 lat, mowilam, ze ideal rodziny to trojka dzieci. Zmienilismy plany, gdy malo mnie nie stracil podczas ostatniego porodu, trzymanie maski tlenowej wlasnej zonie i swiadomosc, ze moze zostac sam z dwojka dzieci mocno wryla mu sie w pamiec. Zwlaszcza, ze cala poprzednia ciaza byla bardzo trudna. A teraz jak w nagrode wszystko idzie gladko, jestesmy dobrej mysli co do koncowki. W ten sposob zostalismy rodzina wielodzietna![]()