MADZIA
mama majuni i groszka
jak cię to niepokoi to jedz. odezwij się jak wrócisz/Wiecie co, ja chyba podjadę do tego mojego lekarza, bo to mi cały czas wyłazi, a planowaną wizytę mam dopiero we wtorek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak cię to niepokoi to jedz. odezwij się jak wrócisz/Wiecie co, ja chyba podjadę do tego mojego lekarza, bo to mi cały czas wyłazi, a planowaną wizytę mam dopiero we wtorek.
ja już się oswajam z myślą, że za troszkę ponad miesiąc przestaniemy być we dwójkę, a będzie trójka - do niedawna sama myśl o tym, że przyjedziemy do domu z Mateuszem, postawimy go w salonie na stole w foteliku i będziemy patrzeć jak sroki w gnat, aż zacznie płakać....
a z domu będę się starała wyjść jak najszybciej, bo po obecnym miesiącu a do porodu ponad 2 miesiącach leżenia w domu jestem spragniona powietrza i chodzenia.....
;-) chociaż tak pewnie może wylatywać ;-)
w każdym mieszkaniu jest inna temperatura i inne nawilżenie pomieszczenia u mnie też by starczyły pajacyk sam i pieluszka ale u mojej mamy już jest chłodniej bo to kamienica i temperatura jest znacznie mniejsza