reklama

Lipiec 2011

reklama
Tia:) Nawet nie mam jeszcze kluczy, ani gdzie rozstawić łóżeczka. Muszę poprosić Stasia o jakieś 3 tygodnie.

Ania już leżę:) Coś czułam, że te bóle i biegunki to może z ucisku główką. Konwalianko - proroku:)

Ostatnia edycja:
magia kochana bedziessz zarządzac przeprowadzka z kanapy, a co , pociwicz wymachy palcami, zeby kazdy wiedzial co ma robic:) a 2 tygodnie to minie jak z bicza trzasnal:)najwazniejsze ze Stasinek zdrowy:)
corin racja watek mozna zalozyc jak najbardziej, tylko nie wiem moze zalozyc np. 2 jeden z samymi fotkami maluchow a drugi moze w gratulacjami? co myslicie dziewczyny?

Ostatnia edycja:
Maqnio, ja jestem za. Tak jak mamy wieści ze szpitala bez komentarzy. Przynajmniej nie gina w komentarzach.

Magia, najważniejsze żebyś palec wskazujący miała sprawny ;-) a reszta sie zrobi

Aniaa, tez bym chciała znać już konkrety. Mam cicha nadzieje ze w poniedziałek już sie dowiem konkretów.

Coś słabo mi bb działa:(
Maqnio - Staś mam nadzieję, ze zdrowy, bo usg dopiero za 2 tyg. Wymaz pobrano z obu dziurek:)
Ania - cały czas twardnieje mi brzuch i mam takie bóle miesiączkowe, ale nie mocne. Gorszy jest ten ucisk na dół.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry