• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
zgłaszam Szymcia do biura par nieskojarzonych :-):-)

heja
podczytuję Was cały dzień ale coś weny nie mam. U nas dziwnego zachowania ciąg dalszy - nadal problemy z zasypianiem (chociaż nie zawsze i to mnie bardzo zastanawia...). Teraz np. mały zasnął o 18.00 i juz popłakuje przez sen. Widać, że zmęczony bo nawet oczu nie otworzy ale wierci się co chwila. Nie kumam.

...i zapomniałam co miałam Wam napisać...

Miczka U nas od dwóch dni Staś też okropnie niespokojny, cały czas na cycu. Wymęczyłam się dziś, bo tylko na rękach. U nas to raczej zęby albo za mało sab simplexu. No chyba, że jakoś tak infekcję przechodzi.

Basieniak szarlotkę to znam, ale np. te pączusie to muszę zrobić. No i fajne są te porady czym zastąpić jajka. A ja przez 6 lat o tym nie wiedziałam.
A jak malutka? Dalej wisi na cycu? Bo Staś już od 2 dni to samo i aż mnie sutki bolą. Tylko Ty masz dużo mleka, a ja czuję, że napływa, ale on tak trochę zjada, a potem wariuje, a normalnie piersi zupełnie miękkie. Mam wrażenie, że on sobie masuje dziąsła.

Ostatnia edycja:
reklama
Troszkę marudziła w lezaczku wzięłam ją na rece i zasneła.. niech się troszke prześpi, bo o 20 kąpanie, jedzenie, potem lekarstwo i do łożeczka:) czytałam sobie te przepisy dla alergików i powiem szczerze że niektóre mogą być super! ta szarlotka z manną mnie kusi:) chyba wypróbuję..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry