reklama

Lipiec 2011

witam piatkowo, jak zwykle poczatek weekendu a moja mala rano 38,2 wiec siedzie ze mna w domu, a wieczorem mialysmy zaplanowane wyjsice do kolezanki na imieniny, dzis Agnieszki (wlasnie jest jakas wsród nas??) zobaczymy co i jak bo teraz ma 36,5
WPADAM PRZED SAMYM SNEM ZEBY WAM POWIEDZIEĆ ŻE U MNIE SIĘ ZACZEŁO. OGLĄDAŁAM PROGRAM KULINARNY I WŁAŚNIE JESTEM PO SMAŻENIU PLACKÓW ZIEMNIACZANYCH. DZIĘKUJĘ BOGU ZA MALAKSER

wisienka dobra jestes mi to by sie nie chcialo raczej, ale placki uwielbiam
veronique zdrówka życze i wszystkim milego dzionka bo zaraz idziemy z Asia cos robic bo sie nudzi,

reklama
ja dzisiaj pieknie przeslalam cala noc, nawet na siku sie nie obudzilam, a nieeee jeden raz rano bo mi zimno bylo a nie chcialo mi sie siegac na koniec lozka po koc, to moj wstal i nas przykryl ... moooooj koochanyyyy :* co ja bym bez niego zrobila :-)
Veronique z tym nietrzymaniem moczu przy kichnieciu jest jak najbardziej normalne. Zobacz, mimo tego ze ja cwicze te miesnie od dobrych kilku lat i jak rano mam pelny pecherz, taki ze mnie az rozsadza i jeszcze sobie kichne to nie ma szans zebym utrzymala, ostatnio wlasnie miala taka sytuacje ze chcialam siasc na wc i kichnelam i zasikalam podloge :-D zaden wstyd, normalka. Nawet osobom ktore nie sa w ciazy sie to zdarza.
a mialam sie ciebie pytac jak zobaczylam zdjecie kota, czy przechodzilas toksoplazmoze? na pewno juz to pisalas ale nie pamietam. Bo mi powiedzieli ze jedynie koty ja przenosza, a o fretke moge byc spokojna.
Apropo kichania, probowalyscie kiedys kichnac z otwartymi oczami? :-D :-D :-D no po prostu sie nie da, ja juz nie raz probowalam no i nic z tego xD

maqnio a no to jak ty z krolem wychodzisz na podworko, to ja o fretka tez juz bede spokojna :-D w sumie ja wczesniej jak mialam 3 fretki to z trzema wychodzilam na dwor :-D tez kazda w inna strone bo dwie pozostale nie umialy chodzic na smyczy :-D

Ostatnia edycja:
Em-ka będe ćwiczyła to kichanie z otwartymi oczami. Może to będzie ta moja dziedzina w której zostanę mistrzem świata Kurka jaka ja się leniwa robię. Uwielbiam się myć ale jak pomyślę, ze mam wstać z łóżka i przejśc te 10 kroków do łazienki, wejśc pod prysznic to mi się żle robi... I mijaja minuty a ja nadal w łóżku. Czarek właśnie wyszedł więc już nie mam wymówki, ze wykorzystuje każdą chwile na bliskośc :-)

U nas zima pełną gębą :D Od środy sypie non stop i w sumie dobrze, bo pojutrze zawody na czantorii i Mlodzi sie martwili ze będą odwołane. A tu taka niespodzianka, jest szansa ze się odbędą :D

em_ka, musisz zamykać oczy przy kichaniu, bo inaczej galy ci wypadna :-D

A ja nie wiem co sie dziś ze mną dzieje, co chwilę zaczynam się trzaść, oblewają mnie zimne i tracę wszystkie siły. Muszę usiąść i czekać aż mi przejdzie, bo mam wrazenie ze zemdleje

Ostatnia edycja:
Corin no wlasnie mi sie wydaje ze sie nie da kichnac z otwartymi oczami, ze to automatycznie. Nawet jak chcesz to ich nie otworzysz :-D no i nosa sie nie zatyka bo ci mozg wywali na sciane :-D ja nie raz sobie prawie luk brwiowy rozbilam o umywalke podczas kichania to wiem jaka to sila :-D
a jakie zawody? jakie? u nas takie wietrzysko ze glowe moze urwac, wczoraj tez zimno a wiec w tym tyg wyprawa do madrytu spotkac sie z hanami odpada

Corin no to pieknie ci dzieciaczki na zawodowcow narciarskich rosna :-) Ja jestem za wciaganiem dzieci w sport, moj D juz powiedzial ze jak bedzie dziewczynka to plywanie a jak chlopak to pilka nozna. Ja za basen jestem jak najbardziej za, sama plywalam i wiem jakie ma plusy, figure mialam taka ze wszystkie laski z plywaciej mi zazdroscily, brzuszek kaloryfer a jadlam chyba razy 4 i nic sie nie odkladalo.
a z ta umywalka to byly przypadkowe wypadki, nie nadstawialam sie specjalnie zeby zobaczyc jaka to sila uderzenia :-d HAHJAHa no bez przesady, na tyle zboczona psychicznie nie jestem :-D

em-ka pedzel jest zdrowy a moje badania wygladaja tak ze nigdy nie przechodzilam nie mialam stycznosci z toksoplazmoza
Chyba kazdy dzisiaj jakos tak sie do D**** czuje mnie troche brzuszek pobolewa kłuje... i mdli aaaaaaaaaaaj tam
Dzisiaj moj małż powiedzial ze szykuje dla mnie niespodzianke ...:| po 16 jestem ciekawa o co chodzi :|
Ja to wole wiedziec od razu hihihihi . Corin a to Twoje samopoczucie cisnienie jest beznajdziejne

W ubiegłym roku nauczyliśmy ich jeździć na nartach a w tym roku załapali sie do sekcji narciarskiej. Całe lato jeździli na rolkach, jesienią mieli treningi na hali - takie wytrzymałościowe, a jak tylko spadł śnieg to suszują :) Tez mi to pasuje, bo widze ile mają z tego frajdy, sami pilnują zawodów i chcą brać udział :)

Niepodejrzewałam cie ze specjalnie przywalilaś w umywalkę, hahahahahha, popłakałam się znow jak to przeczytałam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry