reklama

Lipiec 2011

reklama
katerina no dobrze gadał Twój tata haha :-D :-D mi rodzice stwierdzili,że mojego T łatwiej ubrać niż wyżywić ,dzwoni dziś i mówi,że chce fasolkę po bretońsku ale żebym nie dźwigała zakupów,tylko kiedy ja bym ja zdążyła zrobic jakby on wrócił hahaha echh faceci ,,,no wiec dziś jak chińczyk będzie jadł i już :-D Anula nie napisze brzydko co takiemu bym urwała :wściekła/y:

katarina, orchidea dokładnie tak, u mnie zupa owszem ale jesli to nie flaki albo gulaszowa to traktowana jest jako przekąska
malamonis no wisniowy popieram

Oki namówiłam młodego do usmazenia reszty wczorajszej karkówki i udusze ją w sosie z pieczarkami do tego kadsza i ogórki.

jek dziewczyny, my juz po wizycie, szczesliwa jak nie wiem co, moj D tylko wydawal dziwne dzwieki w gabinecie typu : jacieeeeee, nie mogeeeeee, zobaczzzzzzz, serce jak lokomotywaaaaaaaaa i takie tam :-D ogolnie sie usmialam z niego :-D dodalam zdjecia na USG , mozna zobaczyc ^^

Ja po lekarzu już. Usg nie miałam . Będe miała za 4 tygodnie. Choć lekarz powiedział mi, ze jak mi brdzo zależy to mi zrobi ale on zaleca żeby były 3 w czasie ciąży ze względu na naświetlanie i fale , które w niektórych momentach moga zaszkodzić. Przyznałam mu rację i mam kolejne tygodnie bez zakupów ubrankowych ;-) Gin powiedział mi też że usg 3d jest mocniejsjsze i szkodliwsze niż normalne. I wogóle z nim pogadałam kto broni praw dziecka jak jego mama , bez wskazań medycznych, podglada go co tydzień. Powiedział, ze w zeszłym tygodniu stracił pacjentkę, która płaci i wymaga bo powiedział jej, ze on do tego ręki nie przyłoży

No ja mam robione na każdej wizycie USG może tez dlatego,że mam taką małą wadę z zastawką w sercu ... jak narazie mi nic nie mowił,że koniec na tym bo juz do końca ciąży by mi nie powienien robić skoro 3 tylko :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry