• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

Witajcie wszystkie mamuski u mnie wywalili prad fachowce co drzewa obcinaja i przez 2 dni nie mieiśmy , dziwie sie jak ludzie kiedyś bez pradu zyli , dobrze ze nie mamy juz takich problemów jak oni

reklama
apropo Natalii Oreiro uwielbialam ta serie Zbuntowany Aniol. Kochalam normalnie ten serial :-D jak bylam mlodsza, tak ok 5r.ż. ogladalam ciagle te venezuelskie serialiki, az wstyd sie przyznawac :-D

Iwonuś z dzieckiem bardzo dobrze, gorzej z moja psychika chodze zabuczała cały czas wszystko mnie drazni i denerwuje nie moge sie opanowac łzy same jakos mi leca z oczu co za okropny nastrój mam to szlak by wzioł

em_ka też mam bzika wogóle chyba na jej punkcie. Uwielbiam jej piosenki i seriale w których gra jest świetna:-D Ostatnio leciał najnowszy serial z nią Amanda O na zone romantica i nagle nie ma tego kanału na cyfrowym polsacie, nie wiem co jest:zawstydzona/y: trochę szkoda bo dopiero się zaczynał :wściekła/y::-(

marzenko to te hormony tak działają ja też jestem zmienna jak chorągiewka na wietrze raz się smieje z byle czego a nie raz mam takiego doła bez powodu:zawstydzona/y:
wydrussia w takim razie odpoczywaj mam nadzieje że to cholerstwo minie;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
em_ka Zbuntowanego ANioła tez lubiłam.
A jeśli chodzi o tasiemce to pamiętam jak weszła "Niewolnica Izaura" pierwszy taki serial to cała rodzina prze TV siedziała, nawet ojciec, który teraz seriali nie cierpi:)

Ach zmienne nastroje to przywilej ciężarnych, ja też raz sie śmieję a za chwilę warczę i wyzywam jak opętana. Wszystkim się obrywa ale najwięcej małżonowi.

Marzena ja tez sobie nie wyobrażam życia bez prądu. Najbardziej brakowałoby mi pralki:) Nie cierpię prania ręcznego a temu kto wynalazł automat dałabym nobla:)

maqnio
jak przeziębienie to koniecznie trzeba wyleżeć, wygrzać. Nawet można się do tego przyzwyczaić:) Jak po manio leżałam to nawet mi nieźle było, że się tak pobyczyć mogę. Nadrobiłam czytanie - chyba z cztery książki w tydz przeczytałam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry