Marta, to i ja mogę się przyłączyć jeżeli chodzi o lekarza w Warszawie. Niestety też liczy sobie sporo bo 250zł za wizytę (oczywiście z usg).No więc ja chodzę do dr Sawickiego. W internecie są same dobre opinie o nim, i ja też jestem zadowolona, choć jeszcze nie wiem jak się zachowuje w jakiś bardzo trudnych sytuacjach. Ale jak na razie zawsze nawet jak dzwonie tylko po receptę to nigdy nie było problemu. Ja trafiłam do niego z polecenia od mojego wcześniejszego lekarza z Poznania u którego trochę przeszłam. Oprócz ceny jest jeszcze taki minus, że on nie zapisuje nikogo na wizyty no i czasami trzeba czekać kilka ładnych godzin w kolejce, bo pół godziny to minimum na jedną osobę u niego. Ale czasem można przyjść na początku i nie jest tak źle. To tak ze strony technicznej. Czasami może nie jest bardzo otwarty, ale miło było jak się cieszył, że udało mi się zajść w ciążę mimo wcześniejszych operacji. Mam wrażenie, że nie namawia na nadmierne wizyty - jak chciałam przyjść wcześniej to nie ma problemu ale wystarczy tak jak mówi. Uważam, że warto wydać te pieniądze. Ale z drugiej strony jak już masz kogoś kto ci tak pomógł to może rzeczywiście lepiej u niego zostać.