• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

Pipi, sushi można, tylko nie z surową rybą - ja tez mam przeciwciała przeciwko toxo, ale też wolę nie ryzykować....

a mój jednoślad nieco większy niż rower - mam ukochany skuter....
IMG_2505.jpg

a.... i jeszcze będzie mi brakowało chodzenia na obcasach, jak się ciepło zrobi - ja prawie nie mam butów na płaskim obcasie....

reklama
Basieniak- rodząc pierwsze dziecko powiedziałam ze zostanie jedynakiem- ja drugi raz nie zamierzam rodzic i co? 17 tydz;), organizm kobiety jest mądry i 'zapomina' cały ten ból porodowy-także głowa do góry

Można sushi tylko nie z surowizną :-) Ja jestem uzależniona od tego ;-) Raz na 2-3 tyg robimy sobie sushi-ucztę z meżem (sami zwijamy). Mąż z surowa rybką a ja z wędzoną, ale na ciepło (wtedy mięsko jest takie jakby ugotowane), krewetki też ida w ruch (obgotowane) i do tego wszelkie możliwe dodatki. Aż mi slinka pociekla... czy wspominalam że dziś tylko o jedzeniu myslę, bo ciągle jestem głodna? :-D

o no to możw takie wędzone na ciepło jak Corin piszesz... hmmm aż ślinka leci

Balkan ha ha ja też nie mam butów na płaskim, tylko addidasy i japonki, reszta same obcasy...
nawet teraz w zimie mam na koturnie kozaki, a w pracy normalnie w szpilkach zasuwam tylko takich niewysokich i stabilnyvh

a jednoślad rzeczywiście inny niż mój :-)super, musi być fajnie sobie pojeździć, ale myślę, że spokojnie na jesień sobie go odkurzysz

balkan ja na motorze z mężem pomykam od kilkunastu lat. W lipcu mieliśmyjechać na włóczegę po Europie. No ale wyszło jak wyszło i powłóczymy sie po domu z dzidzią :-)

To ja cyba jestem jakaś dziwna:szok:bo porodu sie nie boje (nawet nacięcia nie bardzo - tez pod wpływem bb wczoraj oglądałam filmiki), za to okropnie boje sie karmienia:szok:

mailuj, co sie odwlecze... ;-) My w te wakacje planowaliśmy miesięczne wojaże po Europie, na dwa samochody (2 rodziny), spanie pod namiotami, na plazy itp.... Trzeba będzie poczekać jeszcze z kilka latek...

elleth,
a dlaczego boisz się karmienia?

balkan ja na motorze z mężem pomykam od kilkunastu lat. W lipcu mieliśmyjechać na włóczegę po Europie. No ale wyszło jak wyszło i powłóczymy sie po domu z dzidzią :-)

my mieliśmy na początku lipca do Oslo na zlot pojechać..... raczej nie pojedziemy..... ale to rzeczywiście będzie można jeszcze nie raz powtórzyć..... :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry