reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

ja uciekam, wlacze sobie TV bo od kompa i goraczki mnie oczy tak pieka ze nie wytrzymam. No to sie porobilo :-(
wejde pozniej zobaczyc co naskrobalyscie :-) BUZIACZKI

Corin nie zapomnij o dodatkowej porcji oponek dla kolezanki z hiszpanii :-D sie napracujesz kobitko dzisiaj :-) powodzenia

reklama
No z tym to kiepsko będzie :baffled: bo mi strasznie w brzuchu burczy z rana :-( no a jak zwymiotuję to co mam pic na nowo to ?? fujjjjjjjjjjjjjjjj
dodi superrr no ,że masz to za sobą !!! Kurde ja tez mam blisko do domku może mnie puszczą żebym poleżała fajnie by było,ale tam takie zołzy siedzą kurde :baffled:
emcia kuruj się kochana żeby coś gorszego Ci się nie przyplątało :*

orchidea, no powinni ci pozwolic poleżeć bo na krześle ciągle siedzieć to masakra jakaś:)
no jak zwymiotujesz to pewnie na drugi dzien dopiero ci dadzą..bo przecież wtedy nie wiadomo, ile zwymiotowalaś a ile zostało w brzuchu...więc nie mogą ci dac kolejnej porcji od razu:) musi być 75 g
jak przyszłam do domku to tylko sobie trochę usta wypłukałam wodą, żeby nie czuć tego słodkiego smaku..
w sumie to nic strasznego, ale ja akurat nie lubię tak slodkich rzeczy.. bo to aż w gardlo drapała ta słodycz

Dziewczyny od godzny brzuch mnie kłuje z lewej strony tak na połowie wysokości od pepka , tyle, że z boku. Wziełam nospę a to kłuje dalej. Boli. Co to może być????

dasz radę! ja dałam to ty też:-D a już mi się cofalo, jak sobie pomyślałam, że to takie ciepłe było:) ale można powstrzymać!
co to dla nas:) ja juz leżysz to jest ok:) tylko ten pierwszy moment po wypiciu na pusty żołądek jest nieprzyjemny:)
Ja spadam, bo zaraz idę po małą do przedszkola

wisieńka może jakas kolka taka albo dzidzia gdzies wlazła kurde nie wiem,ale jak się obawiasz zadzwoń do lekarza kochana
dodi no masz rację radę się da :* uważajcie na siebie buźki :*

reklama
Corin, Orchi no nie chce mi się ani do kibelka ani nie mam jakiegoś wzdęcia. Mała kopie w okolicach więc może to i ona. Albo macica się rozciąga. No nic na razie się nie dzieje i pokłuwa mnie to jakby mniej. Zobaczymy. Położe się

Do góry