reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Corin, ja mam całą brodę wysypaną syfkami.

Orchidea, dzięki:*

Em_ka, to do łóżeczka i kuruj się.

Wisieńka, ja nie wiem co to może być, nie pomogę.

Kurcze, mój mały wczoraj szalał w brzuszku cały dzień, a dzisiaj ani nie drgnie:(

reklama
juz pojadłam obiadek zrobiłam zeberka w woreczku ziemniaki i ogórek korniszony swój nie kupny

na 16 musze isc na policje zeznawac , wczoraj był mój ojciec kiedys 2 lata temu chciał wziasc kredyt a nigdy wczesniej nie brał okazało sie ze nie moze i na tym zostało , okazuje sie ze ta baba wzieła 10 tys kredytu na konto mojego ojca w sumie nie przychodziły zadne upomnienia an nic z takich rzeczy nie wiem jak oni do tego doszli , do pier.... oszustka

wisieńka nio połóż sie słonko pewnie jest wszystko ok :*
psocia sis schował się Dawidek na bank ;) zapewne skopie Cię wieczorem hihi
Corin hihi szaleją te bobanie nasze coraz bardziej
marzenka uuu dziwna sprawa jak na kogos można wziąc kredyt ??? kurde niby takie procedury mają teraz ....

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki - brzucholinki! ;)

Ja wczoraj i dzis cały czas zalatana. Mam do nadrobienia jakies 35 str ale znowu mnie głowa boli wiec sobie wyjadkowo odpuszcze, choc korci co tam pisalyscie.. Ale naprawde niezbyt sie czuje, sorki. Może jakies newsy tak na szybko napiszecie, jesli cos bylo... Bede wdzieczna! :sorry:
Wracajac do domu wstapilam do CH, a tam do sklepu "Mothercare". Boże jakie tam sa drogie rzeczy!?! Szok normalnie. Przykładowo: pajacyk + czapeczka - 69zł, bluzeczka + spodenki - 99zł. Kurcze, no bez przesady!? :szok::no::eek:

No prosze - teraz to nic nie pisza, a jak mnie nie było to drukowały ile wlezie..!!! :-D pieknie! ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Katerinko, witaj:) Współczuję Ci bólu główki:( A co do cen, to warto czekać na przeceny:)

Orchidea, Corin, zjadłam obiadek i Dawidek zaczął się nieśmiało ruszać, ale w porównaniu do tego, co było wczoraj, to tylko mnie muska. No nic, najważniejsze, że się uaktywnił:)

Em_ka, Hanami, macie sprawdzony przepis na Churros?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej psotka :) przeczytałam, że dzis nie czujesz ruchów - nie martw sie ja czułam przez 2 tyg, potem 3 dni nic, potem znowu czułam, potem dzien nic, teraz znowu wszystko ok. To chyba wiec normalne bo dzidzia "spaceruje" i czasem znajdzie sie gdzies, gdzie jej nie czujemy.. Na bank wszystko jest dobrze :*

Do góry