reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

orchidea mój lekarz wie i naprawdę bardzo się stara żeby ta morfologia moja była lepsza.
OOOO moja mamusia wróciła. Mi się nie chciało robic obiadu więc na pewno ona coś zrobi idę zobaczyć :happy:

reklama
Orchidea, mmmm, to się pochwal, jak już zrobicie, fajnie, że będziecie razem pichcić:) Ja robie zamiast faworków hiszpańskie churros, a pączków, kurde, jeść nie mogę, bo mi się drożdże odbijają.

No właśnie w tych nie ma drożdży i dlatego je robię co to wyjdzie wogóle hahaha A co to te churros ??????? A co do pichcenia no może on perfekcjonista nie jest ale lubi ze mna pichcić czy uczyć się (o tyle dobrze,że ma chęci) :-D

Psota churros to ja kupuje w churrerii :-D oni maja swoje przepisy i maszyny specjalne, nawet wczoraj wcinalismy bo D pojechal i przywiozl cala siate. Ja mysle ze moze i sie da zrobic to w domu ale na pewno nie wyjdzie ci takie, jakie oni robia. Wiec skoro nie wyjda ci takie same to ja bym bardzie byla za oponkami :-D bo zrobic churros o smaku oponek to nie to samo :-D

katerina apropo mothercare, ostatnio bylam w centrum i wstapilam do tego sklepu. Trzeba przyznac ze rzeczy maja przecudne, ale ceny nawet w E mnie szokuja (choc pewnie nie az tak bardzo jak w zlotowkach)
3 pary spioszkow 27 E, a ja w primarku kupilam 7 par za 9 E :-D fakt faktem jest inna jakosc, ale kto na to patrzy, przebiera sie dziecko srednio co 3 h bo jak uleje to juz niemilo pachnie, wiec jaka jest roznica w spioszkach za 30 E a tymi za 9 :-) ale obiecalam sobie ze jak sie dowiem co to za plec to cos tam upoluje, moze na promocji :-)

Ja tam bym z chęcią już dziś zaczęła tłusty czwartek. Uwielbiam pączki, a jeszcze bardziej jak można je jeść bez wyrzutów sumienia :-) zrobię chyba pączków z dziurką, bo mnie okropna ochota na nie naszła. Ale to dopiero w sobotę.

Psota, a co to jest churros? Nigdy o tym nie słyszałam...

Nil uważaj na siebie i przy najbliższej okazji powiedz o tym swojemu lekarzowi. Ja też od zawsze anemiczka, a w ciąży wyniki krwi mam lepsze niż kiedykolwiek hehe dziwne :happy:

No właśnie w tych nie ma drożdży i dlatego je robię co to wyjdzie wogóle hahaha A co to te churros ??????? A co do pichcenia no może on perfekcjonista nie jest ale lubi ze mna pichcić czy uczyć się (o tyle dobrze,że ma chęci) :-D

orchi churros to slynne obwazanki hiszpanskie, ale takie troszke inne ktore sie wciaga z rana na sniadanie w barze maczajac je w kawie z mlekiem badz czekoladzie :-D ja nie lubie czekolady wiec zawsze kawke z mlekiem ^^ raz mialam taka zajawke ze przez tydzien co dzien schodzilam i jadlam takowe sniadanko ^^ mmm pycha
a wygladaja tak:
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.beloblog.com/ProJo_Blogs/studentsabroad/Churros.jpg

reklama
oj dziewczyny, nie wygladaja tak dobrze jak smakuja :-D ja jak sie dorwe do siaty churros to zjadam tak z 5,6 a za 30 min nastepne 4 :-D

orchi zaden wstyd niewiedziec ze takie cos jest w hiszpanii, ja to pierwszy raz jadlam po jakims roku pobytu w hiszpanii a wczesniej tez o tym nie slyszalam, wiec spokojna twoja rozczochrana :-D

Do góry