reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Em_ka, no własnie one nie smakują jak oponki, robiłam je rok temu z przepisu babci mojego kumpla, pochodzą z Hiszpanii, ale kurde, gdzieś ten przepis przepiłam... Dlatego pytam, czy Wy macie:) Uwielbiam!!!

Ostatnia edycja:
reklama
emcia ciii no sie ogoliłam nie jest rozczochrana hahaha :-D
psocia wiesz co przepić przepis :szok: :-D hihi
Kuźwa ale debilki w rozmowach w toku są hahahahah :-D matko i córko pani psycholog do jednej że zdzirą jest hahah

Sis, noooo właśnie, hehe;) co zrobić;)

Em_ka, no właśnie, po roku, to ja ni chu chu nie pamiętam;)

Ostatnia edycja:
Hej mamuśki!
AAAAJJJJJ!!!! 15 stron mam do nadrobienia:szok:
Ale taka ładna pogoda że szkoda było z tego nie skorzystać:tak:
Teraz spadam nadrabiać, bo nie wiem co hallo u Was. Mam nadzieję że się wyrobię.
Ciumki!!!

hej dziewczyny !chyba wariuje!tak wiec w skrocie opowiem,sprzatalam lazienke i w szafce mialam pioktynine (wiecie to taki fioletowy plyn do dezynfekcji ran) no i bach niechcacy pobilam no i zapaszkudzilam cala lazienke cholera!!!rozpryslo sie na podloge,sciany ,prysznic ,a najgorzej zapaszkudzilo pralke ,szorowalam pol godziny z z kafelkow i prysznica jakos usunelam ale z pralki ni hu hu niechce zejsc jestem zalamana!!!a najgorzej martwie sie tym ze przez to szrowanie plynem to nawdychalam sie tego cholerstwa (sory za przeklenstwa) az musialam wyjsc na dwor sie przewitrzyc,ale jeszcze czuje w nosie i gardle ten zapach,i strasznie sie martwie czy przypadkiem niezaszkoszilan dzdzii,a moze jestem przewraliwiona....

reklama
teska (myle cie z veeronique caly czas) posmaruj sokiem z cytryny i zostaw na troche a pozniej cifem przejedz. moze pomoze :-) ja tez sprzatam lazienke i uzywam srodkow do czyszczenia szyb itd, jesli nie robisz tego co dzien i po kilka godzin to nie przejmuj sie az tak bardzo, nie mozna siedziec jak pod kloszem i myslec czy plyn do podlogi zaszkodzi, czy pronto zaszkodzi, czy pasta do zebow itd. Wiadomo ze niektore sytuacje sa nieuniknione, wazne zeby nie przesadzac :-)

Ostatnia edycja:
Do góry