reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

ja też mam konfiturę różaną w domu.... myślałam Em_ka, żeby Ci tych pączków dosłać, ale kilka dni w podróży może negatywnie włynąć na ich smak.... :( zafunduj sobie coś pysznego słodkiego dostępnego u Ciebie...

reklama
ja to bym wolala miec wlasny sklep zoologiczny :-D juz mowilam D ze jak wygramy na loterii to on kupuje dom a ja zakladam sklep hihihihi ale bym miala super robote, robote zycia :-D

psocia smalcu jedynie nie mam i olejku zapachowego :-) moze jak sie lepiej poczuje to podskocze do sklepu ukrainskiego i kupie, to zrobilabym jakies paczulki z marmolada hiszpanska. Wiadomo ze nie wyjdzie to samo, no ale zawsze cos

Ostatnia edycja:
witam :-)jestem na chwile bo siostra u mnie jest, kupilam dzis 2 body w carrefourze wydaje sie w miare dobre ;-)ale wiekszosc byla na 68 i 72:szok:chyba mam cos z cisnieniem ledwo zyje, gdy bylam na miescie myslalam ze juz nie wroce a oczy mialam czerwone jak krolik:-(

Orchidea, będę na 100%, poczekam na przepis od Em_ki, a jak nie będzie miała, to zrobię z tego Churros Pyyyszności:)

Em_ka, Balkan ma rację, mozna usmażyć na oleju:)

Sis podrzuć jeden na spróbowanie jak zrobisz :-D
emcia zawsze mogę Ci wysłać marmoladkę różaną ;)
Anula położ się,bo to ciśnienie to zdradliwe jakieś jest teraz ....

Nie ma problemu siostra:)

Ależ się wkurzyłam... od miesiąca nadaję mojemu mężowi, że 15 marca idziemy na połówkowe, a ten mi dzisiaj wyjeżdża z tekstem, że ma akurat w ten dzień szkolenie w Warszawie... Krew mnie chyba zaleje...

reklama
Do góry