reklama
Sis, nie mogę, mój gin robi pomiary między 22 a 24 tygodniem, wcześniej nie bardzo chce. Jakoś przeżyję, wolę, żeby teraz pojechal do Wawy na 2 dni, niż poleciał gdzieś na drugi koniec świata na 7 dni, pójdziemy razem tydzień później na 4d.
dodi_misia
Fanka BB :)
Hej kobietki, ale macie słodkie tematy hehe.. ja nie lubie pączków z marmoladą różną...nie wiem jakoś mi one tak perfumami smakują.. no ale każdy ma swoje smaczki
Nie ma sie co martwić kobietki..ja w piątek też idę sama do lekarza, bo mojego małża nie ma..
Nie ma sie co martwić kobietki..ja w piątek też idę sama do lekarza, bo mojego małża nie ma..
:No i bardzo dobrze bo nerwy czasem niepotrzebne no ale nasze hormorny teraz w dawce potrójnej nawet są
:* noo a mój już sie nasmażył ze mną
powiedział : "a jutro pójdziemy do auchana i kupimy sobie faworki czy coś" no i cholera jaka siedzi i gra
dobrze,że mu nie powiedziałam,że zamówiłam pączki hahaha
:* noo a mój już sie nasmażył ze mną
powiedział : "a jutro pójdziemy do auchana i kupimy sobie faworki czy coś" no i cholera jaka siedzi i gra
dobrze,że mu nie powiedziałam,że zamówiłam pączki hahaha
Ostatnia edycja:
reklama
balkan
Fanka BB :)
Psocia, no czasami się zdaża, że plany sobie, a życie sobie.... jak mi lekarz pozowli latać, to przylecę do Ciebie na badanie (mam tańsze bilety na samolot niż pociąg).... szczerze mówiąc jestem ciekawa, jak się ogląda USG nie swojego brzucha..... 
Dodi, spróbuj pączków z różą, ale nie taką sklepową perfumowaną, tylko prawdziwą dobrą konfiturą - zmienisz zdanie - ja w każdym razie zmieniłam, bo najbardziej lubiłam z ajerkoniakiem....
Dodi, spróbuj pączków z różą, ale nie taką sklepową perfumowaną, tylko prawdziwą dobrą konfiturą - zmienisz zdanie - ja w każdym razie zmieniłam, bo najbardziej lubiłam z ajerkoniakiem....